onsdag 14. februar 2018

Hvor mange watt tåler 10 ampere

Hvordan beregne hvor mange amp en ledning tåler. Hvor mange watt kan en belaste ampere sikringer? Om kursen er eller 16A betyr bare hvor mye kursen er kapabel til å levere av total strøm. Ampere ganget med spenningen = effekten i Watt. Har komfyr, platetopp og oppvaskmaskin på.


Har du for eksempel en kurs på ampere (16A) og skal bruke utstyr på 2volt, bruker du.

Hvor mye watt kan en bruke på amper sikkringer? Har du gamle skrusikringer må du være mer påpasselig – de tåler nemlig . Ofte lavere i gamle hus fordi vi hadde færre elektriske apparater før etc. Kommer jo helt an på hvor mange A som er på kursen og hvor mye de elektiske. Legge i sammen ampere på alle apparatene, og er det under det sikringen. Om du koblet til skjøteledninger må du se om disse også tåler å trekke så mye strøm.


Så det jeg lurte på er om noen hadde et tall for hvor mange watt jeg kan. Amp kurs ( ampére ) x 2(volt) x √= 6.

I kuldeperioden var det mange som fant ut at kapasiteten i det. Les også hvor mye du egentlig kan spare på å installere en. Amperene forteller deg om hvor mange elektroner som passerer gjennom. Watt er et mål for hvor mye kraft disse elektronene egentlig renner rundt med.


Men konklusjonen er den at 5mm kabel tåler 10a på korte strekk! Mangler: watt Automatsikringer og watt - Lav-det-selv. Hej jeg har fået nyt elskab og kunne godt tænke mig at vide hvor meget.


Bufret Oversett denne siden 5. Det er i dag tilladt at skifte amp. Det gjelder å bruke trege sikringer, som tåler litt mer startstrøm og kortvarige overbelastninger. Tallet du ender opp med er hvor mange watt sikringen din tåler før den går. De røde tåler ampere , de grå ampere, de blå og de gule ampere.


Er der en venlig sjæl e;out theree;, der kan fortælle mig, hvor mange en given ampere er i watt. Vi har netop fået installere El-varmer i CV . Alle sikringer er merket med hvor mye belastning de tåler : 5A, 10A og så videre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg