onsdag 14. februar 2018

Kakefat med stett

Vi tilbyr et bredt sortiment innen kjøkken og servering på nett. Fatet så ut som igjen fungerer som jeg forventet. Kastehelmi kakefat på stett er en perfekt måte å servere . Se utvalget av kakefat på til bords. Vi har fat fra kjente merkevarer som Sans, Cleo.


Det gode blir enda mer fristende når det er anrettet på et vakkert fat!

Det herlige kakefatet på stett passer til bløtkake, gjærbakst og mye annet. Opplev en tradisjonsrik jul med vårt populære servise Gammeldags Jul. Det blir et elsket familieklenodium som blir til glede i mange, mange år . Ligger pakket i gave eske. Kakefat på stett i glass, Roterende, vår grønn cm. Fri frakt på dette produktet!


Galakse er en serie fat med klassiske, rene linjer. En serie som er lekker å pynte bordet me og vakker å servere mat på.

Gir bonuspoeng ved kjøp. Design: Maud Gjeruldsen Bugge. Presenter dine kaker flott og høyt på kakebordet. Med disse elegante kakefatene på stett gir du bakverket et veldig profesjonelt look.


I klar acryl med rustfri hank. Vis frem lekre kaker og snacks på en hygienisk sikker og delikat måte og skap m. Ib Laursen ApS designer og forhandler brugskunst, der matcher den nordiske designtradition, til forhandlere over hele verden. Sortimentet spænder bredt og . Kategorier: Til bordet, iittala. KAKEFAT - Pastel Grønn - På.


Merke : Pillivuyt Materiale : H: 5cm. Kvalitetsgarn fra Sandnes Garn, Drops, Holst, Knitting for Olive. Interiør fra RicebyRice og Bloomingville. Grand Cru Serveringsfat på stett.


Tore-Garden er en spennende nettbutikk full av fine ting til deg og hjemmet ditt. Madam Stolz, TineK, Bloomingville, Tolix , Chic Antique, . Spør oss om tilgjengeliget eller leveringstid på . Dette flotte Turbin kakefat på stett fra Hadeland Glassverk får du i dag(torsdag) til kun 19- !

Jeg bruker som regel ikke handle så veldig mye etter jul Men da jeg så disse nydelige søte små . Ikke gå glipp av dette tilbudet! Se beste pris på Kähler Hammershøi kakefat på stett 30cm. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Nydelig kakefat med stett i Provence serien, skapt for deg som ønsker den autentiske franske landstil eller som supplement til ditt gamle porselen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg