tirsdag 27. februar 2018

Dab radio hytte 12v

DAB radio med bluetooth og stereolyd for 12V. Mulighet for vanlige eller oppladbare batterier . Elegante 12V DAB bordradioer med trekasse trukket i skinn (alternative farger). Kan benyttes på 12V eller 230V samt kobles til ekstern . Uten strøm på hytta er ofte løsningen en radio med batterier. Det finnes et utvalg DAB -radioer som kan brukes på volt , men spør forhandler før kjøp – ikke .

Studien viser at DAB - radioene var mer energieffektive enn. Erfaringen fra eiere av strømløse hytter er en helt annen enn sitatet over skulle tilsi. Eg er på jakt etter ein straumgjerrig DAB - radio til 12v -anlegg på hytta.


Skal du kjøpe en DAB - radio til hytta , kan det hende du bør velge en annen løsning enn til stua hjemme. Her er hva du bør se etter når du kjøper . Du vil sikkert ha med deg en radio på hytta ? Vil du ha cd-spiller også? Mange radioer er spesifisert som 220v, men hvis man kikker på omformeren (de fleste små bordradioer har jo løs klump nå) er det mange .

Endelig er 12v kabel for POPradio tilbake på lager. Den smarte kabelen sørger for at du kan få radio og annen underholdning fra hele verden inn på hytta , . Under ser våre radioer som vi personlig har bekreftet at går på Volt og kan brukes på hytte. Like godt egnet på hytta og i båten som hjemme.


Bluetooth, fjernkontroll og stort fargedisplay. En ny radio gir deg både bedre lyd og musikkstrømming, her er noen av de beste. Det betyr at du må kjøpe ny radio hjemme, på hytta , i båten, campingvognen, bilen og på jobb.


Den kan også kobles til 12V. Kjøp Radio dab 12v på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Radio dab 12v i kategorien Radio fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp . Lades med microUSK plugg så kan derfor også brukes på 12V hyttestrøm og i bilen med.


På hytta , i bilen og bobilen - 12v kabel passer til POPradio, Worldradio og. Radioen fungerer på 220v og 12v (ekstrautstyr), slik at du kan bruke den både hjemme, på hytta , i båten og til camping. Det er også mulig å koble til ekstern . DAB Radio på hytta DAB Radioer er aktuelle i forbindelse med slukking av FM.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg