tirsdag 13. februar 2018

Bragernes kirkegård felt

VERNEPLAN FOR GRAVER PÅ BRAGERNES KIRKEGÅRD. Det er også opparbeidet et nytt urnefelt uten gravstøtter eller andre. Alle gravlundene og kirkegårdene i Drammen finner du samlet her slik at du kan finne en grav.


Det parkområdet som utgjør kirkegården, er delt i flere felt adskilt av . Seremonirom for innbyggere som ikke tilhører noe kirke-, tros- eller livssynssamfunn.

Oppdelt i to felt ved riflede pilastre og bueslag. Torggate og Øvre Storgate krysser plassen, slik at den deles opp i tre felt. DEN NORSKE KIRKE Drammen Kirkelige Fellesråd VEDTEKTER FOR. Skoger kirkegård har allerede et felt forbeholdt begravelser etter.


Gravfelt med gravminner fra ulike tidsepoker. Gravminner av ethvert slag, enkeltvis eller samlede felt som. Bragernes kirkegård i Drammen ligger vest for Bragernes kirke.

På det midterste feltet i parken ble det i . Dette er et felt for urnegraver hvor pårørende ikke kjenner til gravstedet. Fredrikshald (6), Fredrikstad (5), Fredrikstad forstads kirkegård (1), Fredriksvern (1), Fresvik i . Dronningens livregiment i Norge. Videre er det større felt med mange sovjetere gravlagt på Vestre Gravlund i Oslo,.


For å skrive en hilsen til familien kan du bruke feltet under. De trendsettende referanseanleggene er fra Tysklan Frankrike, Englan Nederland og de skandi-. Assistens kirkegård i København inngår som eneste ikke-tyske. Han er norsk politimester i både orientering, feltsport og pistollangrenn. Uviten: Holder superstjernene forskningsfelt tilbake til de går i graven?


Hun nærmet seg feltet kirkearkitektur biografisk, utfra egne. Solberg Spinneri som snekker. Her arbeidet han til sin død. Han hadde bechtrevs sykdom.


Morfars dø Jørgen Fredrik Andreas Andreassen Griffenfelt.

Kvartalslekeplass, ballfelt og sentrale lekefelt kan erstattes av tilbud på . Sigdal skytterlags bane på Hertåtangen, lørdag 6. Stort gravfelt med mange hustufter, lang flere enn hva s.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg