tirsdag 6. februar 2018

Babybilstol test 2017

BeSafes Modular-system består av en babystol, en bakovervendt bilstol og en isofix-base. Alle babystolene i denne testen er godkjent i henhold til ECE Rrev 04. Den avanserte testdukken sendes i fart på en rigg og kolliderer mot riggen i en bestemt hastighet.


Testdukken monteres i kollisjonsriggen . Den fikk det beste resultatet en bilstol noen gang har fått i testen utført av.

Maxi-Cosi Pebble Plus i-Size uten base og . Godkjent bilstol eller bilpute skal alltid brukes for å sikre barn som er 1cm. Våre barnesete- tester har alltid vært blant de aller . Det er ekstra gledelig at bilstolen som gikk til topps også er bakovervendt. Det har ikke alltid vært tilfellet i ADAC og ICRT sine tester , sier Carina Henske i Trygg. Les også: Slik velger du riktig bilstol.


Ett av bilsetene for barn fikk høyeste poengsum noensinne fra Forbrukerrådet.

I vårt test av bilbarnstolar har Folksam testat olika bilbarnstolar för barn. En god bilstol skal både beskytte barnet og være enkel å håndtere riktig. I et tett marked hvor enkelte alternativer kan være direkte farlige, har vi . Det kanskje viktigste punktet når det gjelder å velge bilstol er å finne en som passer din bil.


Mange studerer tester av bilstoler før de kjøper stol, og det er forståelig, men strengt tatt er ikke disse . ADAC og ICRT testet bilstoler – åtte babybilstoler , småbarnsbilstoler og åtte beltestoler. Samlet poengsum er mellom og 10 refererer . Det er fem faktorer du bør ta hensyn til når du skal velge bilstol : barnets høyde, vekt, alder og sittekomfort samt hvorvidt. Det er imidlertid bilstolen til Britax Römer som kommer best ut i kollisjonstestene foretatt av norske NAF og det svenske testlaboratoriet. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.


Kjøp splitter ny bilstol 9-kg hos FINN Shopping! Vi tilbyr produkter fra ulike butikker,. Axkid Move, Bakovervendt Bilstol , Grå. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Barnesete til bil: BeSafe- bilstol.

I Norge er anbefalingen at barn skal sitte i bakovervendt bilsete til de er fire år. Men i en stor internasjonal test scorer en forovervendt bilstol.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg