fredag 9. februar 2018

Kobber tak mose

Det strides om hvor skadelig mosen er for taket , eller om det er mest av. Wütop møne-valmebånd skal ta knekken på mosen og . Hustak belagt med ru takstein eller shingel gir ofte grobunn for mose ! Vi anbefaler zink fordi den har bedre virkningsgrad enn kobber. Består av rent elektrolytisk kobber.


Ved bekjempelse av mose på eldre tak , vil det ta fra 1-3år før taket er.

Hindrer dannelse av mose fra første regndråpe. Steintak Mosebeslag - Kobber. Avrenning fra en ny smart. Begynner å få litt mose på et år gammelt tak , og ble anbefalt å legge kobbertråd på mønet.


Dette skal visstnok fjerne mosen (sakte) og hindre . Mange opplever at det gror godt med mose på taket. Kontakt en blikkenslager og kjøp en rull kobbertråd - eller bånd. Et annet smart triks er kobberbånd eller kobberledning montert øverst på mønet, noe som anriker regnvannet på taket slik at mosen ikke trives .

Da har du ganske sikkert også en del mose på taket , hvis du ikke har vært. Kobber har historisk vært det mest eksklusive materialet å tekke taket med. Derfor har det også vært forbeholdt de få.


For å forebygge ny dannelse av mose på taket spør jeg i dette fora om noen vet. Jeg vurderer en kobbertrå , sinktråd eller blytråd på mønekam - men det ville . Har fått et tips om kobberskinner på toppen av mønet. Da vi hadde taktekkere på huset vårt fikk vi ett tips om hva man kan gjøre for å forhindre at mosen tilbake. Kobber og sink mot mose på taket er en beprøvet metode.


Mosebeslag av kobber eller sink hindrer effektivt levevilkårene for mose og grønske. Når det regner skilles det ut små mengder med kobber som hindrer . Kompetanse innen mose på tak søkes. Hang også opp kobbertråder langs møne i fjor, tror ikke det hadde noen effekt.


Koppertråd mot mose og algevekst på taket. Noen som har erfaring med fjerning av mose på et gammelt shingel tak ? Trekk en kobbertrå helt øverst på taket ,så dør mosen av seg selv,og problemet er løst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg