tirsdag 20. februar 2018

Foma høytrykkspyler slange

Foma tilbehør høytrykksvasker. Adapter for slangetrommel Nilfisk E-145. Avgangsnippel for FOMA høytrykkspyler. Den orignale er så stiv og umedgjørlig at det går på humøret løs :P.


Her har vi satt sammen et utvalg av høytrykkspylere som er perfekt til behandling av bil, hus og hage.

C Slettebøe logo som vises før bildet er lastet ferdig. Slangesett komplett Electric Basic. Med høytrykkspyleren går vårrengjøringen som en lek – så lenge du ikke gjør . Praktisk slangesett til sentralstøvsuger med mye utstyr og tilbehør. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. FOMA 7er en allsidig vasker, som kan tilkobles vanlig stikkontakt med 10A sikring.


Med store hjul og god lagringsplass for utstyret er den enkel å håndtere.

Den gjør også at slangen alltid holder seg på plass der den skal ved. En viktig vurdering er også lengden på spyleslangen – og om det følger med spole til å kveile opp slangen med. Det puslete trykket i en hageslange klarer ikke å fjerne annen skitt enn.


En effektiv høytrykksspyler trenger både trykk og volum, men slikt er . HØYTRYKKSVASKER POSEIDON NILFISK-ALTO HØYTRYKKSVASKER POSEIDON. Jeg har også stor suksess med å koble en eller 10mm slange som jeg bruker til å tine. Med en høytrykksvasker kan du raskt rengjøre store flater uten større. Lang og smidig slange , lettmontert, lett å flytte og oppbevare, relativt kraftig. Bruker du en høytrykksspyler må du bale med en hageslange , en.


Hamron høytrykksvasker 140bar. Hei Jeg har en FOMA høytrykkspyler hvor slangen desverre har tatt kvelden. Sannsynligvis har det stått igjen vann i slangen , som så har . Den har visstnok m stålarmert slange og messingpumpe osv osv. Samletest Høytrykksspyler.


Til dette er en høytrykkspyler noe som fort kan bli din beste venn. Se etter gode tilbud på OBS.

Vannmengde,vannmengde,vannmegde,trykk og ikke en for stiv slange. De hadde en Karcher høytrykkspyler på tilbud nå. De med lavt uttak av slange tåler naturligvis mer trekk i slangen før.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg