onsdag 7. februar 2018

Emballasje merking

Symboler som oppfordrer til kildesorterig bidrar til økt innsamling. Riktig og tilpasset emballasje sikrer at varene kommer frem i god stand. Ditt gods utsettes for en hel del belastninger under en transport.


Mange er usikre på hva som er riktig bruk av emballasje til næringsmidler - særlig plastmaterialer. Ser du et slikt glass- og gaffelsymbol er det trygt å bruke emballasjen til mat - men det er ikke automatisk greit å fryse boksen, eller varme maten .

For å kunne tilby et stort spekter av forskjellige produkter og kvaliteter, kreves god merking. Alle pakkede produkter må derfor merkes med en unik strekkode på . Lær mer om pakking og merking av næringsmidler og andre produkter. Vi tilbyr generell og bedriftstilpasset kompetanseheving i emballasjerelaterte områder.


Fagstoff: Vareprodusenter og -formidlere produserer mye emballasjeavfall som de har plikt til å ta hånd om. Her lærer du litt om reglene for . Vi lager sjablonger i alle størrelser. På emballasje som er laget av glass eller metall: Kildesorteres som glass- og metallemballasje.

En type emballasje egner seg sjelden for alle slags næringsmidler og for bruk ved alle temperaturer. Av den grunn vil en bruksanvisning ofte . NSKER NY INNPAKNING: - Merking av emballasje bør bli bedre. Det bør også utvikles mer bærekraftig emballasje som kan gjenvinnes, . I denne perioden finnes kravene i to regelverk. Det er viktig at kravene til emballasje ,. Alle bør prøve å redusere bruken av plast! Må du bruke plastprodukter, vær oppmerksom på merking.


Emballasje kan inneholde farlige stoffer. At emballasjen for farlige kjemikalier eller kjemiske produkter er påsatt en merkeetikett (fareetikett) med informasjon til bruker. Klassifiseringen bestemmer hvilke . Gode priser og rask leveirng.


En ferdigprodusert sjokolade må pakkes inn før den skal ut i butikk. Innpakningen spesiallages for sjokolade (og andre produkter) og . Det innføres krav om at ytre emballasje skal ha særskilt lukkemekanisme og den . Gjennom disse representasjoner leverer vi et bredt spekter av ulike lasere, og løser alle oppgaver forbundet med permanent merking av produkter, emballasje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg