tirsdag 13. februar 2018

To glass meny

Vår meny innholder en rekke spennende retter og er tilpasset sesongens råvarer. Var der på en fredag kveld. Fikk 3-retters meny som var utmerket, og min partner en fiskesuppe som også var utsøkt. En flaske Prosecco som var helt ok. To Glass Restaurant og Bar, Haugesun Norway.


Vi bestilte 3-retters meny.

Spennende meny , til tross for sommer og ferietid. We welcome you to a warm and casual restaurant and. Legg grønnsakene over på rene glass. Hell over kokende varm lake og sett på tett lokk.


La grønnsakene stå i romtemperatur til de er avkjølt. Vi serverer alt fra småretter, forretter, hovedretter, desserter, tapas og ulike menyer. I vår nye meny , utvider vi vårt sortiment, og tilbyr flere småretter med.


Vi har endret vår meny betydelig det siste året og tilbyr flere nye spennende retter fra ulike . Vi har et kreativt kjøkken med stadig utvikling av nye menyer , samtidig som vi holder fast ved våre klassikere som spanske kjøttboller og bacondadler.

Ett Glass åpnet sine dører 8. Med sin intime atmosfære, mange stamgjester og . NORSK meny med allergener (pdf). Menyen vår fornyes et par ganger årlig. Shakes med is og serveres i cocktailglass. Frontruten er en viktig del av bilens konstruksjon.


En åpenbar grunn til at du bør skifte ut eller reparere en ødelagt frontrute er for å opprettholde god sikt. Det så så fristende ut at Salt og Pepper lot à la carte- menyen med alle sine nigiri, ura, gunkan og futo ligge og bestilte et glass champagne og . Mange pasienter og pårørende ønsker av ulike grunner å ta bilde eller video som et minne fra tiden på sykehuset. Det er i orden så lenge det er pasienten . Din leverandør av glasstjenester. Fleksiblitet, kvalitet og erfaring er nøkkelord hos oss. Vi gjør alltid vårt ytterste for å hjelpe, og hos oss skal . Meny er vår mest populære meny ifm styremøter, forretningsmøter, ulike.


Modne oster, aprikoschutney og nøtter – med et lite glass portvin . Utvalget finner du hos Glass Thomsen - dine Designforevig-butikker i Bergen! Gratis gaveinnpakning, stort utvalg og personlig oppfølging, og egen shop in shop . For større grupper med forhåndsbestilt kan vi også tilby 2-retters lunch meny.

Månedens meny settes opp i forhold til sesong og tilgang til gode råvarer, og retter blir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg