fredag 2. februar 2018

Gjestetoalett inspirasjon

I små rom gjelder det å utnytte plassen. I dag finnes mange smarte løsninger for ditt gjestetoalett , men ikke glem sikkerheten. På grunn av den ofte begrensede plass blir mange gjestetoalett og.


Så kanskje blir ditt fremtidige gjestetoalett ditt andre favorittbad. Se hvordan vi klarte å få et innbydende gjestetoalett i et hyppig brukt. Få inspirerende boligbesøk, smarte DIY-tips og shoppetips rett i .

Bo Bedre gir deg de siste trendene, de hotteste shoppingtipsene, de beste stylingideene og ikke minst de mest inspirerende hjemmene. Jeg har et lite, trist gjestetoalett på ca kvm. Det er bare plass til toalett og vask der inne.


I dag er veggene hvite og gulvet er et gammelt . Har du et lite bad og trenger inspirasjon til innredning av det? Det finnes ingen hovedregel for innredning av små bad. Gjestetoalettet er ofte plassert i gangen eller i nærheten av stue eller allrom, og antall kvadratmeter er få.


Men at det er lite trenger ikke bety at. Vi har bestemt oss for å pusse opp hele første etasje før vi begynner med noe annet.

Det betyr at yttergangen og gjestetoalettet ned snart står . Kom gjerne med innspill, for inspirasjon og ideer! Rart å tenke på at utenfor gjestetoalettet så det slik ut for ikke lenge siden. Velger du maling på baderomsveggen kan du endre stil og atmosfære så ofte du ønsker det.


Bli inspirert av disse lekre badene. Få inspirasjon og gode tips til innredningen av små bad her i. Unngå et for lite speil over vasken, med mindre det er gjestetoalettet du . La deg inspirere av disse drømmebadene, og få KK-stylist Marie Olsson Nylander tips til hvordan du kan piffe opp badet ditt selv! Iselin Johansen hat diesen Pin entdeckt. Mange spørsmål dukker opp når du begynner å lete etter inspirasjon : Hvordan skal du få plass til alt?


Hvilke møbler skal du velge? Her er et par tips til hvordan. Med enkle grep kan du skape romfølelsen du lengter etter.


Her følger noen smarte tips som kan gjøre . Pinterest에서 회원님만의 핀을 찾아 저장하세요.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg