søndag 25. februar 2018

Aqua kjemi 2 kapitler

Bokutdrag: Innholdsfortegnelse og kapittel 1. Aqua Studiebok, Smartbok. Se oppgaver fra både kjemi og kjemi , og la deg inspirere til å skrive en god oppgave fra læreboka i kjemi. Oppgaver Kapittel Kjemien Stemmer Kjemi 1. Sammendraget inneholder notater i stikkordsform til hvert delkapittel, og gir en fi.


Bufret Grunnboka gjennomgår alle emnene fra læreplanen. Eksempler setter fagstoffet i sammenheng. Kjemi ( Aschehoug) er også en god bok, men der er kapitlene delt opp . I slutten av hvert kapittel finnes et sammendrag og en liste med . Tidligere har du hatt kjemi på ungdomsskolen og noen kjemiske emner i. I kapittel skal vi forklare hvordan atomene i et molekyl eller et salt . Kjemi elevnettsted er et supplement til læreboka Kjemi 1. Nettstedet er læreplaninndelt, og kan derfor brukes uavhengig av læreverk.


Kjemien stemmer Elevnettsted er en gratis tilleggsressurs til lærebøkene. Velg så et kapittel for å finne:. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. I kjemiverket er boksidene krydret med eksempler på oppgaver med løsningsforslag, tips til små gjøringer og henvisninger til sentrale oppgaver og passende . Fag: Kjemi, Kjemi Kjemi.


Læreboken har en ny god struktur og forbedret design, og kompetansemålene fra læreplanen står som før først i hvert kapittel. Grunnboka er faglig soli med grundig gjennomgang av alle emner fra . Hovedområdene Organisk kjemi , Analyse og Redoksreaksjoner. Heftet inneholder tabeller og formler, og er skrevet etter gjeldende læreplan for fagene Kjemi og Kjemi , programfag i de studieforberedende . Type emne, Obligatorisk for. Bachelor i havbruksdrift og ledelse. G Stereolupe ST-40A-2L Kobberklorid Nikkelsulfat G PVS-stav Ullfille fås lokalt G. G Molekylbyggesett, molymod 0G Aceton Ø. Natur og univers Lærerens bok Kapittel Syrer og baser om lutefisk, maur og . Reaksjonstyper i organisk kjemi.


Lyd fri: kapitler på nettressurs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg