mandag 3. juli 2017

Nedløpsrør stål

Takrennesystemet er komplett med deler og tilbehør og kan benyttes på alle bygg, nye og eldre - fra bolighus til store næringsbygg. Plastbelagt, galvanisert stål. Nedløp brukes for å lede vannet ned fra taket. Produseres i prelakkert zinkbelagt stål for økt stabilitet, styrke og god rustmotstand.


Kombinasjonen av stål og plast gir takrennesystemet stor stabilitet og styrke.

Renner, nedløpsrør og alle deler produseres av høyverdig galvanisert stål , som er belagt med HBP belegg. Rennene blir produsert på Icopals fabrikk ved bruk . Et solid nedløpsrør i stål. Delene er utført i prelakkert galavnisert stål eller lakkert. Icopal nedløpsrør i diameter mm produseres av høyverdig galvanisert stål , belagt med HBP belegg.


Belegget sikrer god fargebestandighet, glans og . NEDLØPSRØR STÅL 75MM 3M SORT ISOLA, TAKRENNE.

Prelakkert, galvanisert stål. Leveres i Sort, Hvit, Rø Brun og Mørk grå. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Takrenner og nedløpsrør spiller en viktig rolle i utvendig vedlikehold.


Stål er et materiale som egner seg godt til norske hus og hytter, siden . Det er gøy å bygge når du har de rette og beste materialene til hus eller hytte. Profilinformasjon om selgeren. Takrenner lages av galvanisert stål , sink, kobber, aluminium eller av tre. Veggfeste og sil er alltid i rustfritt stål.


Ståltakrenne i puralbelagt galvanisert stål er utviklet over flere tiår og har de. Forsterket nedløp ansluttes til nedløpsrøret med en brønnkrave (BUTK). Derfor er Plannja sine takrenner produsert i kvalitetssterk, varmforsinket stål.


D Endebunn med hull (gjelder ikke Stål Pluss Arkitekt). Klamme for mm nedløpsrør , stål. Issprengning i renner og nedløp skyldes at sne .

PROSESSMETALL lagerfører rør og deler. Slyngstøbt rustfri stål (rørformet) YD 60-2. Hvis fallet på rennen mangler eller er svakt, kan du montere et nedløp til på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg