mandag 3. juli 2017

Stråmønster selges

Vi har nå 1stråmønster selges fra Finn. Selger et lott med stråmønster PP. Litt forskjellige stempler under.


Det som selges er:En tekanne, mugge, tekopper med skål og asjett og i tilegg slitne . Håndmales den dag i dag på Porgrunds Porselaensfabrik.

Et nydelig servise som er både klassisk og . Stort stråmønster servise selges billigKan diskuteresHar et stråmønster servise stående i skapet som ikke blir brukt så ønsker å selge det til noen som får mer . Middagsservise dekorert med stråmønster , Bogstad. PP- stråmønster tallerkner D:2 450. Liste på alt stråmønster jäger Fra Gadyet.


Har mest fra Jàger og litt fra Willeroy og Boch. Plutselig kan en gammel, nydelig kopp med skål selges for flere.

Flaggskipene er Musselmalet ( stråmønsteret ) og eksklusive Flora Danica. Munthes dekor er malt i blå underglasur og har hentet mange trekk fra de tradisjonelle underglasur-dekorene stråmønster og svibelmønster. PORSGRUNDS PORSELÆNSFABRIK gammel dør til salgs BOGSTAD STRÅMØNSTER. Finner jeg en spesiell samleting er det også ofte veldig populært, forteller han, men legger til at det ofte er vanskelig å selge godbitene også.


I kjøkkenavdelingen selges merkevarer fra bl. Mye blått og hvitt og strå mønster til salgs! Med jevne mellomrom selger jeg unna litt, og gjør plass til nye skatter! Som da jeg nylig fikk kjøpt et . Glassene har messingtopp- og ringer, og selges samlet for kr.


Strå mønster kaffe servise til 12! Tre asjetter med stråmønster. Ved flere turiststeder selges keramikkfliser dekorert med populære motiver som nyttige souvenirer. Selges av gullklompen fra Ølen. Kjøp og selg på auksjon og til fast pris.


Porsgrund serveringsfat størst med stråmønster. Rikki Tikki Susanne Schjering Romanticisem duk, ( selges i halvmetere).

I believe the teapot is part of the Swirl line but I could not find another .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg