tirsdag 26. juni 2018

Dovre vedovn

Vi har rentbrennende og elegante vedovner i tradisjonsrikt design. Se vårt utvalg og finn din nærmeste forhandler her. Se våre peisovner her og finn din nærmeste forhandler her.


Vi har også alt av tilbehør som trengs til din peis og ditt ildsted. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

Dovre TAI 45WT peisovn svart. Passer perfekt til små rom, og egner seg ypperlig . Riktig montering og bruk er to viktige forhold for at du kan ha full glede av din nye DOVRE vedovn. Vi har omhyggelig konstruert og testet dette produktet og fått.


Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Toppen er som ovnen , produsert i støpejern. Begrepet vedovn og peisovn blir brukt om hverandre av produsentene, men det finnes.

Er du på jakt etter ny vedovn , er det ikke sikkert du skal gå for en som er brukt. Og i alle fall ikke en som er altfor gammel. Hvis de isolerende platene til vedovnen er gått i stykker, går det utover ovnens forbrenning. Heldigvis er det enkelt å skifte ut stein til vedovnen , slik at du igjen . Hvis det er første gang du er på utkikk etter en ny peis eller vedovn , vil du fort oppdage at det finnes utallige merker og varianter på markedet.


Vi leverer alt til ditt nye ildsted rett hjem uten ekstra fraktkostnader. Stort utvalg peisovner, peisinnsats og vedovner. Hva gir en best mulig forbrenning? En satsvis forbrenningsprosess – du legger inn vedkubber, tenner på og forbrenningsprosessen lever sitt . Vi har nå brukt dovre vedovn til salgs fra Finn.


Ovn er et lukket ildsted til å varme opp gjenstander eller materialer, eller til avgi varme til omgivelsene, direkte eller indirekte ved å varme opp et medium som . Vi har års erfaring på peis, vedovn og alt som har med ildsted å gjøre. Har du en gammel, rusten ovn som bare ligger der - eller som ikke er i bruk? Sett kulturskatten din i stand selv og få varme i stua. Men hva er egentlig en rentbrennende ovn ?

Kravet fra myndighetene kom først og fremst av hensyn til forurensning – for å redusere sotpartikkelutslippet. Fyrer du riktig, kan du spare både din egen helse og miljøet. Feil vedfyring fører nemlig til blant annet langsom opptenning og lav temperatur, . Moderne, svanemerkede vedovner er såkalt rentbrennende. Rentbrennende, svanemerkede vedovner med høy virkningsgrad kan redusere.


Modena fører ett bredt sortiment av ovner og peiser ifra kjente kvalitetsleverandører. Det gjelder alle vedovner og innsatser til peiser. Det vi imidlertid husker, er at DOVRE anbefalte produktet, og da vi har hele tre DOVRE ovner i hus og hytte her så tillater vi oss å spørre om noen hos dere kan. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Skal kjøpe ny vedovn nå, men er litt usikker på hva jeg burde velge.


Har sett litt på dovre cinderella, vil det være et godt valg? SE VÅRT UTVALG AV PEIS OG VEDOVN HER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg