mandag 18. juni 2018

Karcher skumdyse blandingsforhold

Meguiars NXT med blandingsforhold 1:1vil gi litt andre tall:. Skumlegger fra Kärcher - Spørsmål - Nybegynner innlegg 23. Rengjøringsutstyr › Services › Kundeservice › Last ned Bufret Lignende På denne siden finner du nedlastbare PDF-versjoner av bruksanvisninger for rengjøringsmaskinene våre. Kan brukes på biler, motorsykler m. Praktisk måleenhet på siden av flasken gjør det enkelt å beregne blandingsforholdet i beholderen.


Leveres med kobling til Kärcher sin proff-serie.

Med kobling for Kärcher K-serie og AVA forbrukerserie. Skumkanon til Kärcher K Series er en rimelig høykvalitets foam lance laget i. Ettersom jeg har Kärcher så bestilte jeg den de har, og har så vidt testen den. Ofte står det blandingsforhold 3- eller også helt ned i på enkelte skumsåper beregnet for skumkanon. Dette er IKKE blandingsforholdet på kannen , slik . Mangler: karcher skumkanon bil glansvask bil skumme inn bilen washking diamond active foamwash bilpleie tv ava pFolk søker også etter Den store bilpleietråden!


Side 1- Bil - Diskusjon. Motor, trafikk og maritimt › Bil Bufret Lignende 7. Jeg har en skum-sak til å koble på karcher høytrykken min.

Har et spørsmål om skumkanon og blandingsforhold. Som blandingsforhold på flaska, fylte jeg på 1dl såpe og 9dl vann. Skumdyse som gir ekstra skum for . Men er anbefalt å gå over med en blanding av 1:40(ca) før skumming. Denne skumdysen brukes til påføring av rengjøringsprodukter for biler, motorsykler og til påføring på overflater og . Mangler: blandingsforhold Slik blander du riktig i DIN skumkanon - Most Popular Videos - novom.


Nyere Kärcher HD modeller som er utstyrt med nye easy! Blandingsforholdene blir ulike avhengig av hvilken høytrykkspyler du har og hvilket trykk denne gir. Automatisk kjemidoseringsenhet for rengjøringsmiddel sørger for riktig blandingsforhold. Rotojet-dyse for effektiv fjerning av fastsittende skitt følger også med.


Dette sikrer at skumkanonen har lang levetid. Passer ypperlig med Vorreiniger B eller Green Star. Inno skumsett: Dobbeltstrålerør med skumdyse og omkopling til. Tilbehør Doseringsmaskin DS Doseringsmaskin for blanding av rengjøringsflåten. En god husvask forlenger levetiden på ytterpanelet ditt, hindrer soppangrep og gjør at du . Sprutebildet kan endres fra vannrett til loddrett.


Bredden kan ikke justeres. Adapter for Foam Lance – Kärcher K. Kobling til Foam Lance – Kärcher K.

Legg til i ønskeliste loading. Produkt lagt til Se ønskeliste. Effektiv skummdyse med dl beholder, og justering for blandingsforhold. Kaercher skumlegger – Nybegynner11.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg