fredag 8. juni 2018

Glassgulv oslo

Vi tilbyr skreddersydde glassgulv i Oslo etter dine ønsker. Med et glassgulv får du større romfølelse og lyset kan skinne gjennom etasjene. Når fantasi blir til virkelighet.


En trapp i glass setter et stilfullt og lyst preg på rommet. Bufret Her har vi montert glassgulv mellom loftstue og gang i en leilighet i Oslo.

Vi har levert komplett løsning med rammer og glass. Vil du ha noe ikke alle andre har? Selv bassenget har glassgulv , så du kan se ned der du kom fra.


Glass i gulv tillater det naturlige lyset å slippe gjennom fra en etasje til en annen. Et glassgulv mellom de to tårnene i Petter Stordalens nye Royal. Profier kjøper av Stor- Oslo Eiendom i Bærum 13.


Rådhusbrygga Næringsbyråd Geir Lippestad åpnet Rådhusbrygge etter lang tids restaurering.

Brukt som materiale i gulv, kan glasset gi fantastiske virkninger. Glassgulv Naturhistorisk museum, Universitetet i Bergen. Verdens mest besøkte turistattraksjon har fått en helt ny utsikt. Glassbroer over en kilometer over bakken er ikke for pyser.


Moods of Norway valgte Glasstjenester til montering av glassgulv i butikk. SLBA forum – sikre løft i bygg og anlegg, Oslo. Kommersiell bruk: glasstak, vinduer, glassystemer, glassgulv , glasstrapp, innvendige skillevegger, rekkverk, atrium. Det finnes et variert tilbud i markedet av . Armaturhodet er designet etter et prinsipp ut fra et reflekterende flerskjermssystem som styrer det meste av lyset nedover. Skjermene er laget av munnblåst . Innrederen sin ide om et glassgulv er i ferd med å komme til liv.


Sentralt i Oslo , ligger ett av flere teglverksteder. Iøynefallende metallinnslag, betonggulv og glassgulv som slipper dagslyset inn - selv til kjelleren. Peters hjem er alt annet enn kjedelig!


En indianerstamme planlegger å lage til en gjennomsiktig glasskorridor over Grand Canyon for turister.

Badet i leiligheten er nemlig utstyrt med et glassgulv. Sylvi Listhaug: - Sjekk galskapen i Oslo ! Messaninen skal fungere som spisestue i en . Broer med glassgulv ruvende høyt over bakken har tatt av i. Holmenkollveien og forbi Gressbanen i Oslo , troner et karakteristisk. GLASSGULV : Deler av tredje etasje har fått glassgulv , noe som gir . Oslo Havn vil leie ut et lokale på Rådhusbrygge til utadrettet publikumsvirksomhet.


Gjennom et glassgulv i brygga kan du studere fisken i sjøen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg