onsdag 27. juni 2018

Sponplateskruer vegg

Sponskiveskrue – skruer som er spesielt beregnet på treplater. Her finner du skruene du trenger til å skru i sponplater, OSB-plater og minerit-plater. Gips- og sponplateskruer varer.


Gipsskrue er beregnet for montering av gipsplater . Vi viser hvordan du lager en ny døråpning i bærende vegg.

Yttervegg, asfalt vindtett. Det anbefalte antall spiker, klammer og dykkert skal betegnes som en ca verdi, . SPONPLATESKRUE 2XELF A500. Forestia Vegg er en plate beregnet for tapetsering. Grovgjenget med forsenket hode med riller på undersiden. Beregnet for bruk innendørs.


Sponplateskrue , elektrolytisk forsinket med senkhode, phillips og torx spor.

Selvforsenkende skrue med lite hode for mon. Alle vegger i huset er spon utenom panel i stua og noen. Produktinformasjon Sponplate skrue passer til montering av sponplater og fiberplater innendørs.


Skruen har riller under hodet som forsenker . For å feste en gjenstand til en vegg eller et tak må du bruke veggplugger slik at du kan sette inn. Fukttrege plater for gulv og vegg i V3kvalitet. En sponplate med spesialprofil 2s, beregnet. Lagerført: - Abildsø - Storo - Vækerø. Alle platekanter langs vegger og gulvåpninger skal være understøttet.


Orkla Slissegulv fast i toppen av bjelkene med standard sponplateskruer. Langs vegger og ved dører . Platene legges i forband med. I våtrom bør fuktsperre unngås dersom veggen påføres. Underlagsplate for fliser på vegg i våtrom. Når en horisontal plateskjøt er nødvendig i en A-klasse vegg , må man for å få en tett.


Både tre- og sponplateskruer kan brukes.

Ved montering i hulstein eller vegger med hulrom (f.eks. gipsplater) buler sidene av pluggen ut når skruen skrus inn, . FORESTIA 3- Vegg med grunning er en overflatebehandlet sponplate med kilfals beregnet for tapetsering. Har du vegg , tak eller gulv som ikke er i tre? Da trenger du gjerne en plugg når noe skal . Skal du sette fast ting i en vegg som du ikke vet hvordan er bygget opp, kan. Pluggen brukes sammen med vanlige tre og sponplateskruer , og . Denne skruen er utviklet for tre-mot-tre montasje av sponplater.


Med ny flatskjerm i hus er spørsmålet om den skal henges opp på veggen eller settes på et TV-bord. TV-en på veggen kan ha veldig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg