fredag 29. juni 2018

Hvordan sjekke om bilen har vært skadet

Hvis den ikke har vært skadet , sjekk ut hvorfor den er ”slarkete” få reparert dette, få fjernet knirken og kos deg videre med bilen. NAF mener at det er en ekstra sikkerhet for forbrukeren hvis bileier selv kan sjekke om bilen har vært skadet. Dette er jo også en informasjon . Fant nå et skademeldingsskjema i bilen det er bevis for at bilen har vært i kollisjon.


Hvordan kan jeg finne ut hvor alvorlig skaden var?

Bilen ser grei ut den, men den har åpenbart hate ne skade. Prøv også å sjekke hos en merkeforhandler og se hvor mye historikk de har på den. Måten folk oppdager dette på er ofte tilfeldig.


Det kan være i forbindelse med en service eller at man tilfeldigvis sjekker eierhistorikken. Bilen har vært utsatt for en større skade eller kollisjon. Er med på å være ops på om bilen har vært skadet , men da ville jeg heller fått noen kyndige til å sett over den og sjekket hva som eventuellt har.


Da er det lurt å sjekke serviceheftet til bilen for å se når bilen har vært til service, og hvilken kilometerstand som ble registrert da. Finnes ikke servicehistorikken .

Det var IF som fortalte det, men selger er pliktig til å fortelle om bilen har vært skadet. Man kan jo spore opp tidligere eier og forhøre seg litt, . Bruktbil med kollosjonsskade - rettigheter 22. Kjøpe tidligere kondemnert bil ? Har solgt en bilen , nå vil kjøper heve kjøpet! Må bilselger informere om tidligere kollisjonsskade? Selger trenger ikke nødvendigvis opplyse om at bilen har vært kondemnert, det vil.


Dersom selger hevder at bilen ikke er tidligere kollisjonsskadet , bør du som. Skulle ikke forundre meg om det er flere her inne som kan kjøre med bil som tidligere har vært kollisjonsskadet. Jeg holdt på å kjøpe en S211 . Det handler om at bilkjøperen skal kunne vite at bilen har vært skadet og reparert , og at kjøperen kan få sjekket tilstanden til bilen før han kjøper . Dersom bruktbilen har vært reparert etter en større skade , skal det også gis. Kanskje er bilen gammel og har vært omsatt flere ganger.


I utgangspunktet skal det ikke ha noe å si om en bil har vært skadet ,. Sjekk bilens skadehistorikk . Statens vegvesen blant annet sjekke om bilen er en tidligere skadet bil og.

Olsen Bil AS og som tidligere har vært skadet. Er det skummelt å kjøpe bil som har vært kollisjonsskadet ? Kjøpt tidligere kollisjonsskadet eller kondemnert bil ? Har du mistanke om at bilen har vært utsatt for kollisjon i større skala, kan det være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg