onsdag 13. juni 2018

Utepeis på hjul

Utepeisen er et 1 norskprodusert produkt. Norges eneste utepeis på hjul. Med fastmonterte hjul og et håndtak som gjør at peisen lett kan flyttes, etter . Flere og flere skaffer seg en utepeis eller bålpanne for å nyte kjølge.


GRILL OG UTEPEIS Det finnes produkter i denne kategorien.

En norsk-designet og produsert utepeis. Fremstilt av syrefast stål, montert på hjul , hvilket gjør ildstedet dreibart og mobilt. En bålpanne eller utepeis gjør at vi kan nyte livet utendørs hele året rundt. Guide til utepeis og bålpanne. Espegard bålpanne understell med hjul.


Svenner XL utepeis 150cm inkl. Hos oss finner du et bredt utvalg av utepeiser fra Girse, Jøtul og Nordpeis.

De kommer også med utstyr som gnistfanger, hjul , håndtak, grillrist, grillspy stekepanne og. Dette er en utendørs peis som gir varme, romantisk belysning og i tillegg kan brukes som grill. Alle modellene flyttes lett ved hjelp av håndtak i rustfritt stål, og understell på hjul.


Oppgrader uteplassen med den lekre utepeisen The Flame i sort - og nyt kveldskosen enda lenger. Firestar utepeiser produseres i fem forskjellige utførelser: 80 70 Kompakt, . Malt med høytemperatur maling. Leveres med peisdør og askeskuff rustfritt stål. Står påhjul , hvorav er låsbare.


For eksempel den lille, nette utepeisen Jomfruland som har hjul slik at du enkelt kan . En meget fornøyd kunde av en Girse Duo utepeis på hjul. Kan anbefales til alle som liker å være ute, også når utetemperaturen ikke alltid er på vår side. Følger med grillrist og gnistfanger. Helmin vedholder med hjul. Sommerbutikken AS selger bålpanner og utstyr til bålpanne og mye annet til utendørs matlaging og hygge.


La kveldene bli sene, familiemiddagene mange og festen komplett.

Her kan du grille eller bare . Hampton utepeis gass med bord Napoleon. Stativ med hjul til Maximus pizzaovn. Stilig utepeis i dansk design, modell Cosyfire.


Selve peisovnen er produsert i helsveist stål, og sortlakkert ved 8grader både inn- og utvendig med . Da de små vokste ut av sandkassen, ble den fylt med . Vognen er utstyrt med hjul og kan enkelt flyttes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg