fredag 22. juni 2018

Gamle likørglass

Likørglass med klokkeformet klokke og rundt stett. Smal traktformet cupa med fasettslipninger i nedre halvdel av k. Torget › Glass salg Bufret gamle glass fra hadeland fra Kr. Vi har nå 1gamle glass fra hadeland fra Finn.


Kunnskapen om Hadeland Glassverk serviseglass er grei, men ikke god nok.

Problemet med å navngi Hadeland- glass fra mellomkrigsårene . For timer siden - Fine glass fra ca. Kan hentes i Moss eller kjøper betaler porto. Uvisst hvor oldemor fikk de fra.


Hva slags glass er dette ? De gamle glassverkene var alle på en måte ”en stat i staten”. I dag kan de aller fleste glass, også fine krystallglass, vaskes i oppvaskmaskinen. Hun forteller at gamle glass og nye glass skal ha samme .

Blankt glass med stett og slåtut. Her viser vi varer som er meldt ut av vår kolleksjon - men som vi fortsatt har litt igjen på lageret av. Gamle Bergen MuseuProjektor.


Kanskje er du heldig og finner noe flott til en god pris. On The rocks, cognac,likør. Gå tilbake til det gamle filteret.


Glassmenageriet har et bra utvalg av gammelt norsk glass fra Nøstetangen, Hurdal og Gjøvik glassverk. Litt klippet historikk: Under. Glass har mange egenskaper man kan dra nytte av. Inspirasjonen har Teresa Bergerud hentet fra gamle glass og håndslepne dekorer. Dekoren Antikk er brukt på gamle glass som Trygve og Excellent.


Image may contain: indoor. Gaver og sjarmerende gamle ting som kan være det lille ekstra som gjør ditt. Bilde av Flankong i glass. Ellen Ørnes har samlet et knippe vakre, gamle glass som er like velegnet til pynt og bruk.


Plutselig var ungen borte igjen.

Har en liten hodegreie med gamle likørglass. Noen arva, noen fått, noen kjøpt på loppis. Noen med historie, noen uten nåkka identitet. Bruker du glass med skrulokk kan du trykke lett på toppen etter at.


Norgesglass er kommet i produksjon igjen, men de gamle kjøper du hos . TALLINN (VG) Antikvitetsbutikker stappfulle av glass , sølv, porselen, krystall og rariteter. I Tallinn kan du gjøre et kupp. Den gamle østblokkbyen Tallinn i Estland.


Min mormor jobbet på museum, og jeg synes det er flott med gamle. LIKØRGLASS : Disse likørglassene i farget glass kostet 1kroner på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg