torsdag 14. juni 2018

Feste krok i betongtak

Vi skal montere en hengekøye ute på balkongen. Har kjøpt trapeskroker og betongplugger på rundt mm - holder dette? Jeg ser i monteringsanvisningen til IKEA sin hengestol at de har to elastiske tau som går opp til hver sin festekrok , som igjen har skruehull.


Fremgangsmåte: Du bør bruke plugger og skrukroker når du monterer lamper i taket. Merk: Siden mange tak er laget av betong , kan det være lurt å bruke et .

Det finnes et utall av muligheter når du skal feste i betong , og i videoen over viser vår ekspert Per Christian Mathiesen hvilke metoder du kan . Det går grei, kjøp industriell lim til betong på MAXBO ;) eller bor hull og. Få tak i et flatt taklokk med krok til lampen hvis den har krokfeste. Får ikke montert taklampe, metall tak 22. Oppheng på murvegg, alternativer? Da trenger du gjerne en plugg når noe skal festes.


Skruer, kroker , spiker og stifter klarer de fleste å ordne med uten store problemer.

Små bilder kan festes på en liten stift som bankes inn veggen med hammer,. Det er en krok med bøyle og to hull til stiften, denne blir da stående på. Den kan bestå av alt fra ren betong til murstein med løs murpuss utenpå.


Liten jobb men krever riktig verktøy. Jobben går ut på å bore et hull i betongen, feste kroken. Hvilke festemidler du bør bruke til de ulike underlagene, er av og til gitt, av og til. Spikerplugg for innboring i mur og betong er en kombisak: Bor hull, bank inn . Hvordan henge på en betong takkroner.


Hvis kroken er festet tett, kan du montere lysekronen på betong takdekselet. Ekspanderende festemidler , plugg og anker. Plateanker krok elforsinket 4SS m4xa3. Så banker du inn en plastplugg og skrur inn en krok til å henge lampa i. Taket er sikkert betong , siden det er en ganske ny leilighet. Her finner du plugger og bolter til bruk i betong , lettbetong, Leca.


Murplugg kan benyttes til lette og middels tunge fester i betong eller mur. De må tåle temmelig mye - jeg veier rett under kg, og må kunne henge opp ned og herje rundt uten å .

HBF- Montasjeanker med smidd krok , elforsinket. PFG-ekspanderen er ment til bruk med mellomstore og store laster i massive og harde materialer som betong ,. Sprekker i betong forårsakes av f. HM er formontert med skrue eller krok (metriske gjenger) og kan feste f. Skruekroker, kroker med øgler, lampekroker eller bildekroker - her finner du alt av kroker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg