onsdag 20. juni 2018

Interiørglass kjøkken

Gjør ditt hjem vakkert med interiørglass ! Planlegg din nye bolig eller moderniser hjemmet med interiørglass. Interiørglass på vegg kjøkken. Glass på vegg bak kjøkkenbenk. Velg mellom blank glass, Lacobel glass i forskjellige farger, foliert glass i frostet eller forskjellige mønstre eller fotoprint hvor du .

SPESILATILPASSET INTERIØRGLASS Bergen. Bruksområder på interiørglass. Kjøkkenglass klart eller lakkert i ønsket farge. Vi leverer interiørglass på mål etter ønske.


Eksemper på interiør glass vi kan levere er glass til benkeplate på kjøkken med og uten hull for fester. Kjøkken, herdet glass, kjøkkenglass, sikkerhetsglass, horten, glassmester , . Tror du at Plexi glass er løsningen og eneste alternativ når du tenker på glass mellom kjøkkenbenk og overskap, det er det ikke.

Oksidé ikke bare til en nytelse å omgi . Med glass montert mellom . Mange muligheter med interiørglass og speil. Ved å benytte glass mellom kjøkkenbenk og overskap har du muligheten til å sette ditt helt personlige preg på. Området skal tåle vannsøl fra . Du kan blant annet velge mellom. Vanlige bruksområdet som bla. Vi kan både måle opp, bestille, levere og montere glass til ditt interiør.


Skyvedører, benkplate og mer. Spesialglass til vedovner. Vi er spesialister på glass over kjøkkenbenk , dusj og speil. Lyst til å vite hvordan vi kan hjelpe deg? Det er krav til kvalitet for å oppnå et godt ressultat.


Ta kontakt dersom du trenger hjelp. Vi har god erfaring med mange typer interiørglass og glass kan brukes overalt.

Videre lager vi montrer, spesialtilpassede dusjløsninger, skyvedører, kontor skillevegger, glass til kjøkken og glass til bord. Her kan det være noe bestillingstid . Kontakt oss for et uforpliktende tilbud . Om du skal ha glass til kjøkkenbenk , trapper, monter, glasshyller, dører, bor osv, mulighetene er mange og det er kun fantasien som setter . Tidligere var det vanlig med fliser, ordinær trevegg eller tapet mellom benk og overskap på kjøkken , men i de senere år har det blitt mer . Kjøkkenet er nordmenns favorittrom, så hvorfor ikke gi det et personlig preg?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg