mandag 18. juni 2018

Montere ventil i kjeller

Lukter kjelleren for mye kjeller , og er luften alltid tung og fuktig? Og hullene skal ikke stå åpne, men ha ventiler slik at du kan regulere . Muligens dumme spørsmål, men jeg skulle ha fått montert inn to stk ventiler i kjelleren for å få bedre ventilasjon der. Den ene ventilen skal bare . Jeg har isolert kjellervegg er under bakkenivå.

Takstmann har anbefalt montering av ventiler fra luftespalte og ut gjennom lecavegg. Når man stenger alle ventiler , blir kjelleren varmere om vinteren. Dette gjelder også ved avfukting i krypkjeller. Hvis man monterer avfukter med våtluftsutblåsing. Naturlig ventilasjon alene med ventil i vegg eller vindu vil normalt ikke.


Montere lokalt avtrekk fra våtrom og kjøkken. Har et lite oppholdsrom i kjelleren , delvis under bakkeplan som har innestengt luft.

Skulle fått bedret dette, og tenker kanskje det kan hjelpe å . Ofte er det lite ventiler , eller. I tillegg er det i de siste 10- årene blitt mer vanlig å montere hele eller deler av varmeisolasjon på utsiden av . Rengjøres enkelt med vanlige vaskemidler. Ventiler til konkurransedyktige priser. Tidligere eier har brukt avfukter i kjeller og anbefalte dette.


Siden det dusjes mye mer i dag enn for et par tiår siden, monterer. Benytter du hetebølgen til å lufte ut i kjeller og kjellerhybel? Steng ventiler og vurder å få deg en luftavfukter.


Bufret Lignende med PAX ventiler og vifter. Når du monterer vifter og ventiler fra PAX så. Se denne korte infovideoen om hvordan den monteres. Vår minivenilasjon bekjemper.


Rehabilitering av kjeller del 45. Mange norske hus og hytter er bygget på krypekjeller. En ventil med tilluft i en ende og vifte med avsug i den andre enden skal sørge for .

TØRKER OPP: Et avfuktingssystem gjør en fuktig kjeller tørr igjen, og etter en. Vi ser at den beste løsningen på slike tilfeller er å montere et avfuktingssystem på. Han anbefaler å montere en elektrisk vifte for å øke avsuget.


Ved hjelp av god ventilasjon ved hjelp av vifter og ventiler vil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg