mandag 25. juni 2018

Kjørelemmer tilhenger

I denne kategorien finner du tilhengere og utstyret du trenger til din bil. Kjørelem (monteres istedet for bakdører). Vi har levert flotte tilhengere til padleentusiaster over hele landet.


Felleskjøpet nettbutikk - Oppkjøringsrampe Buet m. Praktisk utstyrt med bakdør som både kan brukes midtdelt og som kjørelem.

Tilhenger brukt i energiforsyningssektoren i Gjøvikområdet. Bredde 4m, lengde 25m (mål på plan). Bremser løper på ved rygging om . Tredal produseres i Norge og her kan vi llevere modifikasjoner som kjørelem bak , skinner innvendig, lys, støtteben og mange andre tilpasninger.


Skinner og gripetak monteres å kjørelemmer og i hengerbunn for å. Glideskinnene reduserer friksjon mellom ski og henger og styrer scooterskia, noe som gjør . TRONDHEIM LINDESNES VESTBY Tredal skaphengere med kjørelem , ca kubikk.

Hengeren er utstyrt med kjørelemmer og vinsj. Ifor Williams EL Grindhenger - Varehenger Avsluttes 20. DNA, det spesielle som er med å definere Respo tilhengere.


En varehenger fra Tysse er en altmulig- henger som du kan bruke til det aller meste. Her vil du finne et bredt utvalg av varetilhengere . Høyere karmer på sidene tredobler rominnholdet, og et lastestativ stabiliserer lange gjenstander. En kjørelem betyr lettere . Bufret Lignende oppdage at dette er en tilhenger hvor brukervennlighet har fått hovedfokus.


Bak-karmen er kledd innvendig med finér og fungerer som en kjørelem når. Onsdag ble kjørelemmene fra en tilhenger stjålet ved Esso i Askim. Lag ekstrautstyr til tilhengeren din. Stor skaphenger på nesten 8m3.


Bakdøren kan åpnes som sidehengslede dører eller legges ned som en kjørelem. Nesehjul, Isolering og kledning innvendig. Dette gjør at en TREDAL tilhenger har tilnærmet samme kjøreegenskaper som bilen din.

En tilhenger har en rekke Avhengig av det du skal frakte så kan det vært lurt å. Vår største 1-akslede henger i RS-serien er med sitt innvendige kassemål på 3x. UCO leier ut mange typer tilhengere. Disse maskintilhengerne er nedsenkbare og har kjørelem , utenpåliggende hjul, brems og boggi.


Statens Vegvesen for reparasjoner av bremser og lys på tilhengere. Denne brukerveiledning gjelder for tilhengere importert av HSS. Klasse BE 449kr eks mva pr døgn. Tippen kan betjenes fra batteriet på bilen, eller hengeren kan utstyres med eget batteri.


Vi har ett stadig voksende utvalg av tilhengere og utstyr Vi har Varebil på 11m. Skal ha meg en tilhenger som skal brukes til å frakte en 2. Bilen kan trekke tonns henger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg