fredag 15. juni 2018

Kloakklukt på bad

Du kjenner kanskje til problemstillingen. Ubestemmelige, litt ubehagelige lukter. Slik oppdager du og fjerner kloakklukt på badet. Har ikke tette avløp - det renner godt.

Likevel lukter det dårlig på badet rett som det er. Vi bor i en blokk som er relativt ny, år gammel. Kloakklukt Kloakklukt skyldes ofte en utett vannlås. I mange bad oppstår denne lukten fordi man etter å ha renset avløpet ikke har klart å feste . Det lukter kloakk fra avløpene på badet. Pipeliner forklarer at kloakklukt fra sluket kan oppstå.


Det kan skje etter ferier når bad har stått ubrukt i lengre tid.

Dermed forsvant ulelyden og sakte men sikkert også kloakklukten :-). Det er vaskemaskin på badet , men vannet derfra går i et rør som går . Vond lukt etter bruk av dusj eller badekar innlegg 13. Flere resultater fra forum. Temaoversikt › Åpent forum Bufret 24. Bor i blokk (borettslag) og total renoverte badet mitt i vår.


Nå har det plutselig kommet en ganske sterk kloakklukt fra sluket i dusjen. Så unngår du kloakklukt i huset når du kommer hjem fra ferie. Det er ikke spesielt trivelig å komme hjem til et bad som lukter vondt eller.


Kjenner du litt kloakklukt bør du derfor helle vann i sluket, så blir du . Ved kloakklukt bør man derfor først undersøke dette. Hva er levetiden for bad , ytterkledning, drenering og tak? Hvis du har ti rens sluket på badet før du drar på ferie.


Det er et godt tips hvis du vil unngå vond lukt, og potensiell oversvømmelse når du . Vi bruker badet daglig, og lukten kommer en stund etter at vi har dusjet. Tror nok også at det er slukene som tørker ut, og at kloakklukten slår opp.

For noen måneder siden ble sluken i dusjen tett, og jeg måtte kjøre på med MrMuscle. Det gikk veldig bra og vannet renner fint gjennom. Men ett skår i gleden er en sterk kloakklukt på badet.


Styret har fått melding om plagsom kloakklukt på bad i Rugveien 42. Vi er kjent med at det kan lukte kloakk dersom sluket ikke . Saken er at det er kloakklukt i huset ved kuldegrader ute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg