fredag 29. juni 2018

Fotpumpe luftmadrass

Stort utvalg pumper og elektriske pumper til luftmadrass. Hos JYSK har vi flere forskjellige modeller, f. Til oppblåsing av luftmadrasser , bassenger og oppblåsbare leker. Tre ulike pumpemunnstykker følger med.


Praktisk fotpumpe som enkelt fyller luftmadrasser , små båter, bassenger, oppblåsbare leker m. Kan også brukes for tømming.

Leveres med tre munnstykker og . Super madrass til å ha med på tur eller som ekstraseng. Integrert fotpumpe Intex luftmadrass. Luftmadrass med integrert fotpumpe.


Robust liggeunderlag og Thermarest luftmadrass og sitteunderlag som gjør turen behagelig og varm. Velkommen til en trygg netthandel hos Outnorth! Her finner du luftmadrasser med tilbehør.


Tidligere var de enkle og relativt tynne, luftmadrassene, men nå er de mer som behagelige senger.

Pris (synkende), Mest besøkt. Bestway Airstep fotpumpe marineblå. Toveis luftpumpe som raskt kan fylle på eller fjerne luft. Pumpen er konstruert for de store baller, men kan også brukes til luftmadrasser.


Med sine liter er det større enn en vanlig luftmadrass. Denne smarte videoen viser oss hvordan man enkelt kan blåse opp en luftmadrass kjapt og enkelt uten å bruke pumpe eller blåse selv. Madrassen blåses opp med fotpumpe og fungerer perfekt for både innendørs- og utendørsbruk. Madrassen kommer med innebygget fotpumpe og hevet puteseksjon i full bredde i hodeende. Effektiv fotpumpe på liter.


Bli den første som omtaler dette produktet . Denne hendige enkle luftmadrassen er i praksis en oppblåsbar seng når du er på tur. Den tar liten plass i tursekken. Kjøp DOBBELT COMFORT LUFTMADRASS - SWIMFUN online hos BAUHAUS. Schrader-, Dunlop- og Presta-ventiler). Lufttrykk: bar (psi).


Vi har et utvalg luftmadrasser og soveposer i god kvalitet, perfekt for små. Disney Frost Ready Bed - Kombinert luftmadrass med sovepose.

Alle som har stått og prøvd å blåse opp en luftmadrass , gummibåt eller noe annet. Og det er ikke bare bare å blåse opp med fotpumpe heller - melkesyra . De er spesielt designet for forebygging . Velegnet til å pumpe opp sprettballer, badedyr, gummibåter og luftmadrasser. Trekking lettvekt luftmadrass.


Luftpumpe Quicker, dobbeltvirkende fotpumpe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg