mandag 25. juni 2018

Fasadeskifer underlag

Quality by Flisekompaniet. Overflaten må være fast og fri for løse partikler, støv og fett,. I døråpningen monterte vi en utforing i grå skifer 30×som vi tilpasset åpningen. Underlaget er en lettvegg med enkel gips.


Tenkte vi skulle ha litt fasadestein på huset vårt.

Lurer på hva vi skal bruke som underlag. Huset blir bygget med treverk) Er det mulig å feste . Jeg brukte Litex våtromsplate som underlag på min skifer fasade. Systemet består av produkter og løsninger som gir en sikker løsning hvor steinpanelene får meget god heft til underlaget.


Løsningen anbefales både innen - og . Har du en trevegg du vil ha dem på, vil det være smart å feste en gipsflate på veggen som underlag. Fasadeskifer slate panel vnp0grey.

Sett opp en rett list der du skal begynne og legg platene . Abonner på vår kanal for å se flere tips. På veldig glatt betong kan det være en fordel å montere en lekt nederst på veggen som støtte for å hindre . Limet påføres alltid som dobbeltliming, altså lim på både skiferhelle og underlag. Det viktigste er underlaget.


Mangler: fasadeskifer Utendørs flislegging - Viivilla. Bygging › Fliser › Utendørs flislegging Bufret 23. Dobbelliming ( lim både på flis og underlag ) er derfor nødvendig. Flytlim er et alternativ, men man må forsikre seg at det er egnet for utendørs . Eventuell maling eller veggtapet må fjernes før skiferen monteres.


Sugende underlag primes med PCI Gisogrund . Monteringsanvisning for steinpanel og fasadestein gir deg tips og råd om hvordan du får et godt resultat på ulike underlag. Settesand (subbus) benyttes som underlag for forskjellige typer steindekker. Steinpanel, skiferpanel, stone wall, fasadeskifer , sementpanel, forblendingsstein.


Det er derfor ekstra viktig at underlaget er rett og stabilt når vi skal legge mindre skiferheller (f.eks. bruddheller). Når hellene legges i san .

Med den slette baksiden er det enkelt å montere steinene med vanlig fliselim. Hva slags gulv skal du velge? Vurderer du nytt gulv, men er i tvil om hva du skal velge? Steinpanelene skal monteres på et underlag som er stabilt, fast og har tilstrekkelig bæreevne.


Her er guiden som hjelper deg. De skal ikke monteres på gipsplater eller levende materiale. Jan Sprenger var så fornøyd med hytta si i fasadeskifer at han like gjerne bygget én.


Svært mange underlag bør grunnes før du går løs på selve flisleggingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg