onsdag 27. juni 2018

Kolsås tur

Turstart: Fra Toppåsveien - kortest avstan men bratt enkelte steder. Konfliktnivået har imidlertid tidvis vært høyt mellom . Traseen er blåmerket og godt skiltet (følg blåmerkingen hele tiden!). Fra Setertjern anbefaler vi å ta turen til Gråmagan, en ca 3m avstiker.


Gå litt tilbake og fortsett ned mellom toppene til det idylliske lille Setertjern.

Turen tar tur retur ca time. Turpakke: Alle turene komplett (Kun nedlasting fra web). Oppmøte: Valler stasjon ( bussholdeplass) kl. Charter Tur - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Søk charter tur kolsås på kart.


GeoTreat er et nordisk samarbei og kan derfor brukes på turer rundt . Det blir en litt lenger tur enn om vi hadde startet fra Toppåsveien, men. På sommeren bruker vi fotballbanen, går tur og sykler på gangveiene og vi har kort vei til .

Privat norsk kulturarvstur: Vigeland Park. Det er tid for snøglede og hurrlumhei i alle fag. Gjennom et mangfold av turer , aktiviteter, stier og hytter gir vi deg. Fint vær, men småkjølig denne søndagen.


Kolsås er ganske forskjellig fra . Alle elevene var kjempespreke og gikk raskt uten klager. En tur rundt Dælivann mens vi gir en innføring i kartlesing. Men det aller beste er jo selvfølgelig å skrive ut guiden, ta turen ut til stedene som er beskrevet, og se alt. Bekkestua Rotary Klubb har i samarbeid med Bærum kommune og Geologisk Museum montert informasjonsskilt fra Gjettum til . Norges beste tureventyr hengekøyetips turer i Oslo.


Hver gruppe har hatt flere flotte turer i nærmiljøet til våre faste turplasser “Ugler i mose skogen”,. Rådyrskogen”, “Bursdagsskogen” og fotballbanen. Noen som hadde hjulpet PS tidligere på dagen, skulle få en tur som takk. Mannen ble først meldt savnet etter en tur i området tirsdag.


Velkommen til Evje skole i Bærum kommune! Vi følger den vanlige ruten opp til sydtoppen (342moh.). Oslo, Bærum og Oslofjorden En fantastisk tur !

I læreplanen for Geografi står det følgende. Eleven skal kunne lese og bruke kart i ulik målestokk og gjere enkel kartanalyse bruke digitale kart . En som alltid vil være med på tur , uansett hvor du skal. Den slåss i alle fall om topplassen med Oppkuven og Gyrihaugen.


Turorientering i nærheten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg