torsdag 21. juni 2018

Kraftblokk hydraulisk

Hydraulisk bom for montering på båt. Sylinderstang og festebolter er i rustfritt stål. KRAFTBLOKK MINIBLOKK MED AGGREGAT. Produseres i aluminium og rustfritt stål.


Vulkanisert trommel med V-spor som gir et meget godt knip.

Hydema AS lager hydrauliske produkter av høy kvalitet, hovedsakelig for kyst- og havbruksnæringen. Alle kraftblokk og garnhalere er laget av støpt aluminium, . Lokalprodusert og spesialtilpasset - ta kontakt med produsent, så får du en kraftblokk. Riktig størrelse for kraftblokk selges . Med denne hjelperen på rekken slipper du belastning på rygg og armer og du får større glede av fisketuren.


Den er komplett med hydraulikk pumpe og slanger. Kraftblokken er hydraulisk drevet og leveres med . En hydraulisk versjon kommer også i løpet av året.

I de tilfeller båten ikke er forsynt med hydraulisk pumpe, leveres et eget . ZF HS reversibelt marinegear. Forlandsbåt selges pga sykdom Fot, selvlensende dekk. Styreposisjon inne og ute. Liten og kompakt hydraulikk.


Bensin kraftblokk med forsterkning. To styrepossisjoner med hydraulisk styring, takluke over førerpossisjon, kompass , tre. ET hydraulisk kraftblokk montert på søyle, pumpe på kraftuttak kr 36. Den er laget for å gjøre to jobber ved hjelp av bare en maskin. Northlift NLH2er en kombinert garn og teinehaler.


Den har en bred garnrulle på 1mm for . Båten har god plass til personer. Pumpens kapasitet beregnes etter bruk på kran, bauglem, kraftblokk , baugpropell . Det følger med bensindrevet kraftblokk og teiner. Ekstrutstyr som kan bestilles til Øien 530F:Kartplotter og ekkolodstoler,elektrisk kraftblokk eller teinehaler,trimplan, hydraulisk styring,konsolltrekk.


Hobbyfisher kraftblokk E 150.

NORTHLIFT Linedragere LH200. Dette er en båt med masse utstyr og du får en følelse av luksus når du er ute i den. Fartøyet har et fastmontert hydraulisk garn- og linespill på babord side, samt hydraulisk kraftblokk montert i hev- og svingbar bom. Det er bygget på ekstra langt tak så man. Erling Haug har tatt seg av anker, . Eller som fiskebåt med mesan, kraftblokk , stort lasterom alternativt fiskebrønn under dekk på 6liter, med.


Produktene er gjennom prøvd og laget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg