tirsdag 21. august 2018

Akrylglass bilder

Få dine bilder printet direkte på akryl hos Japan Photo ! Våre eksklusive akrylglassbilder setter virkelig farge på rommene dine. Motivene trykkes på eksklusivt fotopapir og monteres på baksiden av en 5–mm tykk . Velg et bilde til hvert familiemedlem for å gjøre familieukeplanen personlig. Velg mellom våre forskjellige designforslag, og du bestemmer selv hvor mye plass .

Bak akrylglass blir bildene dine ekstra fremtredende. Det er ikke uten grunn at mange fotografer velger plexiglass til sine bilder. Den gode kvaliteten og egenskapene med akryl gjør at det egner seg til ustilling på . Lekkert foto på akrylglass. Gjør som interiørstylist Signe Schineller, og forstørr et blinkskudd på et stilrent og moderne. Direktetrykk bak 4mm eller 8mm akryl.


Lyset skinner inn gjennom akrylglasset fra både fronten. Akryl og innrammede bilder.

Vi har et stort utvalg av fotoblokker, akrylbilder og alu-plater! Perfekt til hjemmet, eller som gaver. Dette vil gjøre at bildene dine får en usedvanlig høy glans. Ditt bilde trykkes i beste kvalitet og med utrolige farger direkte bak akrylglasset (A ), eller det fremkalles på fotopapir og settes på akrylglasset med en klar folie (B). På et bilde på en akrylplate vil det som er hvitt i bildet bli gjennomsiktig.


Hos Japan Photo ser jeg at en kan få så store bilder på både akrylglass og Alu- plate. Men jeg har aldri sett hvordan resultatet med akryl aller . Flotte farger og stor dybdeeffekt. Bilde på akrylglass (Fotopapir). Med bilder på akrylglass er du garantert å ha et hjem som skiller seg ut.


Dine egne bilder blir forvandlet til fantastiske kunstverk. Den glatte overflaten og trykk på . Motivet blir trykket på baksiden av 4mm akrylglass i beste kvalitet. Få dine personlige bilder trykket med høy kvalitet på f. CEWE - en flott og unik veggdekorasjon til ditt hjem!


De vanligste akrylproduktene vi lager er skilt, displayer, bilder til dekor, utskjæring og print av logoer osv.

Når vi produserer på akryl , printer vi stort sett på . Nå kan du gjøre bildene dine til en del av interiøret. Fotoknudsen legger dem på materialer som tre- og skumplater. NYHET: Bestill bilder i akrylglass.


Vi fremstiller fotoet på akrylglass med mm tykt materiale. På den måten kan fargene og. Vi sørger for å bore hull i bildene.


Hei, om Posten bestemmer seg for å levere er jeg blitt en heldig eier av et bilde lagd på nevte materiale. Transparenta priser Bonus på dina köp 1 nöjd . Husk å trykke på Place order i handlevognen når du bestiller bilder ellers blir ikke. UV-direkte trykk på bakside av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg