fredag 31. august 2018

Luftfrisker toalett

Hold toalettet rent og velduftende med wc-rens og luftfriskere fra Europris. Riktig toalettilbehør er viktig for trivselen. Nå kan du nemlig få et toalett med kullfilter og luftfrisker , som fjerner lukt etter dobesøk.


Geberit Duofresh innbyggingssisterne for luktfritt . Enten det lukter vondt på do eller du skal ha gjester og vil friske opp litt – det er veldig greit å alltid ha en luftfrisker tilgjengelig, sånn i tilfelle.

Kjøp Luftrenser hos Power. Norges raskeste nettbutikk! Hos oss kan du få Luftrenser levert hjem innen timer.


Plasseres i holder e ller henges på rørene bak toalettet eller under vaskeservanten. WC-blokken som skal henge på kanten av toalettet , hadde løsnet og forvillet seg ned i rørene. Følgene var selvsagt at den tettet systemet. Det finnes et gammelt kjerringråd som sier at du ved å tenne en fyrstikk og slippe den i toalettet før du trekker ne kan redusere lukten av .

Distribusjonen skjer fra . Selger en ny digital luftfrisker som er av meget god kvalitet ! Den går på batterier og kan f. En serviceløsning for bedrifter. Vi leverer og sørger for påfyll. Luftfrisker sikrer en behagelig duft på toalettet hele dagen.


Rene, friskduftende toaletter er viktig, og i vårt utvalg av luftrensningsprodukter finnes det noe for enhver smak. I stedet for å gå til innkjøp av utallige duftlys og kunstige luftfriskere , kan du strø bakepulver. Det kan være pinlig å forlate et toalett etter å ha gjort sitt fornødne. Gummiplate som nøytraliserer ubehagelig lukt. Enkle og rutinemessige innkjøp av mat, kontorartikler og gaver.


Et lett trykk gir frisk luft på badet og toalettet. Liten og praktisk holder som enkelt festes på veggen med dobbeltsidig tape. Stilren firkant som festes i bilens luftventil.


Legg til i innkjøpslisten. En aerosolspray er perfekt å bruke for å fjerne vond lukt på toalettet samtidig som den gir .

Kraftige kvalitetsdufter utviklet for å kontrollere lukt på en effektiv og økonomisk måte. Hver sprut inneholder konsentrert duftolje. Disse er must-haves i kampen om et rent toalett.


Vårt luftrensesystem fjerner uønsket lukt samtidig som den reduserer bakteriene i luften. Tork holder til luftfrisker disc er et kompakt system som plasseres direkte på vegg. Perfekt når du ikke kan henge refill på rør bak toalett eller servant.


Bruk i garderober, søppelrom, kloakker og toaletter. Denne sprayen takler og fjerner selv den sterkeste lukt. Spray luftfrisker Moroccan mint NO. Egnet til bruk på toaletter med normal bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg