onsdag 29. august 2018

En odyssé

Handlingen er for så vidt enkel å oppsummere: Forfatterens aldrende far melder seg på seminaret professorsønnen holder om Odysseen. Nå har han skrevet bok om . Se hva andre mener om denne boka, og . Førsteåringer på universitetet skal ta fatt på Homers gamle epos, Odysseen , om helten som etter ti år vender hjem til kone og sønn. Søgning på “ odysse ” i Den Danske Ordbog.


Daniel Mendelsohn er professor i antikkens kultur og underviser studenter i det klassiske eposet Odysseen.

Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Det forekommer å være en viss overrepresentasjon av menn - la oss for for korthets skyld kalle dem uekte menn- her på siden. En far, en sønn og et epos (til norsk ved Knut Ofstad). I denne podkasten samtaler . Odyssé -seminaret varte fra slutten av januar til begynnelsen av mai. En ukes tid etter at det var slutt, snakket jeg tilfeldigvis med min venninne . En vår bestemmer hans år gamle far seg for å . Tekst: Benedikt Javorovic.


Foto: Lasse Georg Tønnessen.

En odyssé i bondage og kampsport. Vi tok turen på Kulturnatt Trondheim . USAs fremste kulturkritikere Trondheim for å snakke med professor Paul Goring fra NTNU om Odysseen , . På Sicilien har i omgångar greker, kartager, romare och barbarer “härjat”, vilket resulterat i en sällsam blandning av allt från språk, sedvänjor och kokkonst till . I år är det ett sekel sedan Ingmar Bergman föddes och jubileet uppmärksammas runt om i världen. Thwee kommer opprinnelig fra en bitteliten, bortgjemt burmesisk stamme, og tvinges til å rømme når det korrupte militærdiktaturet tar makten. Ingjald Nissen, en odyssé i maktens kulisser: Kritikk av masteroppgave av . Kirkemelloen odyssé gjennom Lofoten og Vesterålen.


Historiens store personligheter står ikke på sin pidestall kun i kraft av hva de selv har gjort, men av den virkning de har . Dette er ikke en bokanmeldelse, men et essay om min far, Odysseen og boken En Odyssé som for en tid tilbake kom på norsk av Daniel . En Far, En Sønn Og Et Epos and other episodes by Litteraturhusets . Listen to En Odyssé and 2other episodes by LittPod. No signup or install required. Z har snakket med filmregissøren Oddvar Einarson om hans siste film, Karachi.


Om et nytt, spennende filmprosjekt med to . HADELAND GLASSVERK ODYSSE. En praktbok som tar deg med til kirker på 2sider med 3fantastiske . Nytt litterært mesterverk fra forfatteren av den internasjonale suksessen Forsvunnet – en fortelling om seks av seks millioner, som også i Norge .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg