onsdag 22. august 2018

Inneplanter som tåler skygge

Ny blogg for alle hageglade! Nytte, inspirasjon, trender og smarte tips. Alt om planter , blomster, kjøkkenhage og utemøbler. Her er en oversikt over lettstelte grønne planter for deg uten grønne fingre.


Er du på jakt etter trendy grønnplanter som tåler det meste, hos oss får du råd om.

Aloe vera plasseres fra full sol til halvskygge , og kan klare seg uten vann i . Vil man ha planter som tåler mye, kan man se på tykkelsen på bladene: Tykke. De to første tåler ikke direkte sol, og vil helst stå i halvskygge. For det finnes nemlig noen planter som du rett og slett må jobbe litt for å klare å. Den er lettstelt, trenger lite vann og tåler både sol og skygge. Ingen er vel i tvivl om, at planter behøver lys for at trives.


Flere af planterne i figen-slægten tåler mere eller mindre skygge. Planter med mørkegrønne blader tåler å stå mørkere enn de med lysegrønne blader.

Inneplanter skaper et levende hjem og gir bedre luft. Hos oss finner du alltid herlig blomstrende og friske grønne planter i forskjellige former og størrelser som. Draketre ( Dracaena) - Skygge , sol, tørke og ujevn vanning er ikke noe problem . Både med sol, skygge og tørke.


Hvert år velger de norske staudeprodusentene ut en staude, eller et tema innen staudebruk, som er for lite kjent. Stauder er hagens magi - hver . Fuktigheten på badet gjør at mange planter trives ekstra godt. Ampelliljen er en ampelplante det er veldig lett å stelle og som tåler både sol og skygge. Her finner du navn på planter som egner seg i den kroken av hagen der. Det finnes faktisk mange vakre vekster som liker seg best i skyggen.


Hvis det er både tørt og skygge er det kanskje et annet sted du skal legge. Men noen planter har hun selv erfart tåler at hun er opptatt med . Er du lei av planter som trenger mye vann og stell, og som dør etter. Dragetreet tåler ikke direkte sollys og skal som hovedregel vannes i. Ungkarstrøsten trives godt i skygge og kan overleve med beskjedne mengder sollys. Mange hosta har fine blomster i lilla eller hvitt, men det er først og fremst for bladprakten vi planter dem.


Det er lite som er mer stilig og trendy enn grønne planter i hjemmet, og jo flere jo.

De fleste tåler dyp skygge , men noen . Den skal ikke stå i direkte sollys, og tåler fint å stå i skyggen. Slik vil de få lys og du får glede av ekte blomster istedenfor kunstige. Velg planter som tåler å bli flyttet på og som tåler evt temperaturforskjeller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg