mandag 20. august 2018

Bilstol test 1536 kg

Det er imidlertid bilstolen til Britax Römer som kommer best ut i kollisjonstestene foretatt av norske NAF og det svenske testlaboratoriet. Testen avdekker store forskjeller i sikkerhet ved kollisjon. I bilstoler med en myk pute som hodestøtte er det stolens ytterkant som ikke får.


Bør ikke brukes før barnet har vokst ut av sin bakovervendte småbarnstol. Modellene festes enten utelukkende med bilbelte, eller med .

Läs vår stora köpguide med fler viktiga parametrar när du ska köpa bilstol. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Ditt sted for alt du trenger til barnet! Selv om Cybex har vunnet mange best i test -stempler med denne modellen, fikk stolen . Se 1tester og finn best pris i Prisguiden - Barnesete til bil, bilstol , bilsete til barn - Prisguiden samler tester slik at . Her har vi ting for større barn.


Det er en milepæl i hvert barns liv å bytte fra bilstol til bilpute eller beltestol.

Et tegn på at barnet føler seg stort. Her på Jollyroom har vi alt dere kan tenke dere av bilstoler til barna. Vi snakker gode og sikre best i test -stoler fra ansette merker her, så klart, som Maxi-Cosi, . ADAC og ICRT gjennomfører årlig Europas største bilstoltest , og Trygg. NAF har testet kollisjonssikkerhet og brukervennlig på bilstoler på barn.


Har tittet på et fra britax også, men . Ekspert-anbefalte bilstoler besto ikke testen. Isofix-stolen Britax Kidfix XP . Forbrukerrådets test har tatt for seg småbarnsstolene, som er de mest kompliserte stolene. Det er lurt å velge en bilstol som er testet , og som har fått god score.


Concord Reverso (0-kg ) satte ny rekord. Utmerkede sikkerhetsfunksjoner og banebrytende komfortegenskaper. Anbefalt av småbarnsforeldre ansatt på Norsk Tilhengersenter for barn på – kg , til år.


Forbukerrådet testet setet same året og kåret det til best I test. For de største barna ( – kilo), kan brukes både med og uten isofix. Trenger dere nytt bilsete til barn?

Her finner du informasjon om hva som finnes på markedet, gode tips og råd for å velge riktig sete. Med ISOFIX connector system. Fremover rettet montering med bilens . Bilstolen Britax kommer best ut i kollisjonstesten, og har best . Testfakta har testat åtta godkända bältesstolar för barn från cirka fem år.


Alla stolar passar barn mellan och kg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg