fredag 17. august 2018

Dobbeltisolert ovn

Nå er jeg skikkelig blank på hvordan en ovn er bygget opp, men vil det ikke være en . En brukervennlig ovn som ikke brenner støv og er snill med innemiljøet. Når ovnen er programmert via app vil den følge det fastsatte programmet helt til det blir endret i appen. Ovnen er dobbeltisolert og sikret mot overoppheting.


Du kan velge mellom mange ulike termostater.

Ovnene er tilpasset for ” plugg-inn” termostater. Mekanisk termostat, ledning og europlugg. IP2 230V, 300W, dobbeltisolert.


Den er enkel å montere og leveres . Ovnen har et barnesikringsdeksel over betjeningspanelet. Utlufting skjer ut av fronten, og fører varmen ut i rommet. Alle Beha miljøovner er dobbeltisolert.


Spar penger på strømregningen ved å ta i bruk vår nye Clea panelovn med Wi-Fi, gjennom enkel bruk av senkeprogrammene i appen.

Ovnene har et barnesikringsdeksel over betjeningspanelet. Vil alle slike ovner være med jordet stikk, slik at det ikke hjelper å bytte? Forventet levering: 1-uker. Kapsling: Klasse II Dobbeltisolert. For enkel og effektiv strømsparing kan ovnen også tilknyttes Nobø SENSE vinduskontakt som.


Enøk- ovner leveres i flere forskjellige utfø-. NOBØ ENØK ovn er en serie. Isolasjonsklasse: KL II ( dobbeltisolert ). Monter overgang mellom enkeltisolert og dobbeltisolert og derefter dobbeltisolert rør . Er konstruert slik at overflaten holder lav temperatur selv når ovnen “går for fullt”. Ovnen leveres med en svært nøyaktig termostat. DCU kontrollmoduler gir mulighet for ulik type styring (se baksiden).


Område 3(utenfor soner): 120cm eller mer fra dusjhode. Må være dobbeltisolert eller jordet og tilkoblet jordfeilbryter - IP20 . Kontroller at strømmen er frakoblet før ethvert inngrep på selve ovnen. Med stålpipe kan du plassere ovn eller peis frittstående i rommet. Nordpeis stålpipe monteres vanligvis på toppen av ildstedet, men man har også mulighet til å .

Kan noen taste inn elnr på en dobbeltisolert stikkontakt ? Nei dobbel firkant betyr at man bare skal bruke dobbeltisolert utstyr i stikkontakten. Bufret Valg av type avgjøres av hvilken type rom ovnen skal anvendes i. De fleste ovnene i denne serien leveres i dobbeltisolert og sprutsikker (IP24) utførelse. NEK har i samarbeid med relevante komiteér tilrettelagt for søk i tidligere stilte spørsmål og gitte svar.


Vi tar sikte på å bygge opp FAQ for de mest brukte . Konveksjonsovn og bake-off ovn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg