mandag 27. august 2018

Basketball klubber i trondheim

Nedenforstående søk på organisasjonsledd bruker informasjon som er lagt inn i Idrettens databaser. Klubbens rekrutteringsområder er Trondheim sentrum og . RETS FØRSTE HJEMMEKAMP FOR JETS BLIR I STJØRDALSHALLEN LØRDAG 29. KL 17:MOT BÆRUM BASKET. Det var i år Studentlekene i Trondheim og vi stilte selvfølgelig med flere lag.


Munkvollhallen er nå rigget og klar til helgens Scania Cup-kvalifisering i G19- klassen i Trondheim.

Ti kamper med fem av landets beste juniorlag kjemper om to . Regionen består av klubber : . Det er ikke bare i den senere tid Trondheim Basketballklubb har figurert i media. Nidaros JETS Basket spiller BLNO kvalikk mot Ullern nå:. Singsaker Basketball , Steinkjer BBK og Hoops er så heldige å ha besøk av. Vi er alltid interessert i nye basketballspillere.


Om du har lyst å prøve er det bare å møte opp på trening eller ta kontakt med et av styremedlemmene. Spillerf or nittedal basket ball klubb g14.

Som guttunge var jeg med i en klubb i Trondheim , men den gikk i oppløsning. Ivareta nødvendig trenerkompentanse for breddeavdelingen. Bidra til at en liten lokal klubb kan delta i. Norgeseliten mot Tromsø, Bergen, Oslo,. Samme helg spiller forøvrig også flere yngrelag og jentelagene cup i Trondheim.


Tidspunkt for disse kampene kommer senere. Det var med stor sorg vi mottok budskapet om at vår kjære Joen er gått bort. Han var av stifterne av Ulriken Basketball Klubb , æresmedlem . RIL Basketball ønsker alle nye medlemmer hjertelig velkommen . Velkommen til oppsalbasket, Vi kan tilby et inkluderende og trygt miljø med plass til hver enkelt barn, ungdom og voksne som deltar. Byneset Ntn Taekwon-Do Klubb. Handelshøyskolen Sportsklubb Trondheim.


Byåsen Basketballklubb (91). Summer Basket – Reisebrev fra Sveits. Så jeg har disk fra Yagers klubb , og mini med det sveitsiske flagget . FLI under bransjen Idrettslag og - klubber.


Hoops Basket Elite har besøksadresse Øvre Ferstadveg Trondheim og. Det er to andre klubber i fylket, men så langt unna som Isfjorden og Ålesund.

Ellers må man til Trondheim for å spille mot andre lag. Vi samarbeider tett med både små og store spanske basketballklubber. Vi arrangerer kamper mot spanske lag og organiserer mini-turneringer. Idrettsbygget: Trondheim Basketballklubb mot NTNUI i en oppvisningskamp i rullestolbasket.


Under Studentlekene deles den gjeve prisen beste klubb ut. Etter åpningen var det mulig å spille bordtennis, petanque og basketball. Men for en basket - klubb med millionbudsjett merkes dette stort. I Trondheim kan de kanskje få et lag i ligaen om ikke så altfor lenge.


Stjørdal Dragons sto som arrangør, og flere lag fra Trondheim i tillegg. Alle klubber stiller med Easy- basket cup en gang hver sesong, og fem .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg