tirsdag 14. august 2018

Akrylplater 10mm

Akrylplater er lette å skjære til. Bruk en sirkelsag, stikksag, håndsag eller lignende med et fintannet bla beregnet på plast. Kan laser og vandstråleskæres.


Brukte mm akrylplater til drivhus fra FINN. I utgangspunktet er akryl helt fargeløs, men materialet kan farges i en uendelig mengde farger. På et bilde på en akrylplate vil det som er hvitt i bildet bli gjennomsiktig.

For en ekstra dybdeeffekt i bildet anbefaler vi akrylplate på mm. Standardlengder: 5–2mm Ø = m. Spesialfarger: Grå, blå, grønn . Større plater, farget og mønstret Plexi og Leaxan leveres på bestilling. Trykk ditt bilde på akryl hos iDekor. Vi trykker på baksiden av akrylen slik at platen beholder sin skinnende overflate.


Ditt bilde blir fremkalt på fotopapir i høy kvalitet og deretter montert bak 5- mm tykt akrylglass. Vi leverer ferdige bordplater i plexiglass, pleksiglass, akryl.

Våre standard modeller er tilpasset de aller fleste standard bord størrelser og leveres med flott finish. Bufret TwinLite mm , opal og klar - som terrassetak, til drivhus og utestuer. Bedre å drite i buksa enn å . Det skal borres hull, ett i hvert hjørne og ett på hver langside midt mellom . Massiv akrylplate som sikrer lett og glatt utrulling av smykkeleire. Farger – mønster – interiør – grafiske gleder. Messingbørste uten skaft, Ø mm, mm tråd.


Teknisk informasjon - Bor for. Tips: Sjekk ut vår spesialkniv for kutting av akrylplater P-Glas Twin . Disse gjennomsiktige akrylplatene er belagt med en ekstremt tynn og riperesistent film som er dissipativ. Plexiglass og akrylplater kjøper du hos Glassbutikk.


Dette gjør at platene blir. Din e- mail: Password: Glemt kodeordOpret dig. Ametyst dråpe anbort × mm. VIDEO: Forhenget skal skiftes ut med en fast dusjvegg. Foto laminert mellom akryl plater.


Statnetts hovedkontor i Oslo Print på hvit aluminium Motiver i montere og på vegger Norgeskart fasongskjært i 10mm plexi. Skilt som er belyst fra både frem - og bakside.

Satt sammen av 10mm gjennombelyste akrylplater og med metallstamme i midten. Ta kontakt med oss for pris og . I glasshyllene er det også brukt mm herdet sikkerhetsglass festet i aluminium. Vi lagerfører polykarbonat og akrylplater fra mm til mm tykkelse som kan . For det første kan du velge mellom den eller mm tykke lette skumplaten KAPA Plast og den like tykke harde skumplaten Forex Print.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg