fredag 24. august 2018

Tegninger til anneks

Bygg et anneks og skjem bort dine overnattende gjester. Her finner du både inspirasjon og byggeveiledninger til hvordan du bygger et anneks. Vi planlegger å bygge et uthus på ca.


Uthuset skal stå i stil til hytta som er fra leverandøren Familiehytta, modell Rondablikk tradisjonell . Et anneks eller uthus i bindingsverk kan settes opp etter flere prinsipper.

Her skal vi trinn for trinn vise hvordan et slikt lite hus kan bygges. Her viser vi deg hvordan du kan sette opp et anneks etter plattformkonstruksjon. Vår anneks -løsning basert på vårt gjennomprøvde elementsystem, designmessig tilpasset designet vår Aurora-serie. Anneksene leveres som elementbaserte . Et anneks regnes i hyttesammenheng som en liten frittstående gjestehytte.


Vurderer du å sette det opp på hyttetomta er valgmulighetene . I det ganske land finnes det en rekke flinke hobbysnekkere som gjerne gjør det selv.

Om jeg er flink vet jeg ikke, men jeg liker å gjøre ting selv. Det er enkelt å bygge anneks når du kjøper byggesett fra Hytte og Bolig. Dersom det er første gang du bygger et . Nye byggeregler gjør det enklere å bygge et anneks. Følg disse tre rådene før du går i gang!


Arkitekturen er den samme, men målene tilpasses byggenes funksjon. Skal du bygge ny garasje, anneks eller uthus i hagen? Det finnes mange fine ferdigløsninger på markedet, men de fleste har det til felles at . Her kommer en gledelig nyhet til alle som planlegger nytt anneks , lysthus,. For å gjøre dette må du bare fylle . Har du hatt hytte en stun kan behovet for mer plass og ønske om mer komfort melde seg.


Vi foreslår da å bygge småhus eller anneks. Ta kontakt å få tilsendt tegninger. Vår minste hytte og et praktisk anneks til hovedhytta eller som et lite krypinn for.


Ei lita, men koselig hytte som ofte innredes som anneks , badehus med badstue . Tegning av nytt anneks og tilbygg samt noe endringer på hovedhus.

Ferdigheter : Design, Tegning. Perfekt til søke ly fra solen på sommeren og utmerket til de litt kaldere . Innsendte tegninger viser at anneks og bad vil ha et samlet areal på 40 . Leveres med dør, vinduer med 2-lags isolerglass, gulvbjelker, skruer, spiker og låsesylinderlås. Skulle gjerne hatt noe som matchet!


Du finner råd for montering og tegninger. Forøvrig så bygger vi anneks og garasjer i den stilen og størrelsen som passer til din hytte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg