mandag 27. august 2018

Feste i betong

DU KAN TRENGE EN PLUGG: For ordentlig feste kan det være nødvendig. Det finnes et utall av muligheter når du skal feste i betong , og i videoen over viser vår ekspert Per Christian Mathiesen hvilke metoder du kan . Her finner du plugger og bolter til bruk i betong, lettbetong, Leca. Murplugg kan benyttes til lette og middels tunge fester i betong eller mur.


Da de rehabiliterte og etterisolerte borettslaget jeg bor i, festet de noen kilometer 36xi betong. Måten de gjorde det på var at de satt opp en .

Spikerplugg for innboring i mur og betong er en kombisak: Bor hull, bank inn. MAXBO har ekspanderende festemidler, plugg og anker. Se vårt utvalg og kjøp på nett eller i butikk.


Hvis du vil bore i svært hard betong , trenger du noen ganger en borhammer. Vent til boret har fått skikkelig feste før du bruker kraft på maskinen. EA II er den nye generasjonen Slaganker fra fischer. EA II har ETA-godkjennelse og er CE-merket. Klarer opptil høyere belastninger enn forgjengeren.


Plugg W-UR med vedlagt elektolytisk forsinket pluggskrue til forankring i tørt inneklima og plugg WD uten.

Ferdigpakket koffert med et variert utvalg av innendørs skruer for feste i tre, gips, betong og lettbetong. En ny svillskrue presser trevirket mot underlaget ved hjelp av smart design. Det skal gjøre det enklere å montere sviller og bjelker, forteller . De brukes direkte i materialer som betong , . Betongskruer og lettbetongskruer som forenkler montering.


VIDEO: Skal du montere noe på murverk eller i betong , f. Tidliger har vi vist hvordan du fester skruer eller knagger i gips, her får du noen gode tips til hvordan du få skikkelig feste i lettbetong eller andre . ESSVE ECM Ankermasse er beregnet til forankring av ankerbolt, gjengestang eller armeringsjern i massive og porøse materialer som betong , naturstein, tegl, . Ved montering i betong skjer det en kontrollert ekspansjon i pluggens. For mekanisk festing av ROCKWOOL over terreng på betong , Leca og Siporex. Gjengeformende skruer overflatebehandlet med Durocoat for montering av tre og metalldetaljer til betong. Generelt: Optimal monteringshastighet 7rpm.


Feste i naturstein med fast struktur. Utført i UV-stabilisert, halogenfri og . Alle typer EC- fester kan klipses til hverandre uavhengig av dimensjon. EC-festene kan klipses på . X-NK, spiker til feste i betong og stål.


Saksbehandler : Bjørn Erik Haug. Jeg fant noen helt spesielle kroker i kjelleren under en opprydning til å feste på betongvegg eller murvegg så man kan henge bilder på veggen uten å måtte .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg