torsdag 23. august 2018

Bruksanvisninger på norsk

Diplodocs har i skrivende stund oversikt over nesten millioner bruksanvisninger. Stort pluss i margen for Norsk versjon og en mengde brukermanualer til . Her kan du laste ned millioner bruksanvisninger innenfor de aller fleste. Krav til språk i bruksanvisninger.


Kjøpsloven, krav om bruksanvisning.

Annet om maskinvare : Noen her som kjenner kjøpsloven godt? I noen bransjer heter den manual . To use this unit correctly and safely, be sure to read this operating instructions. Da Anita for eksempel skulle forsøke å finne ut hvordan batteriene skulle monteres, kunne hun i den norske bruksanvisningen få følgende gode . Men så viste det seg at det var en engelsk modell med kun engelsk bruksanvisning. Det går sikkert bra det også, men får jeg tak i en på norsk.


Her finner du bruksanvisninger for våre produkter. Finn kataloger og bruksanvisninger for alle Miele sine produkter.

Vi har åtte oversettelser av bruksanvisning i bokmål-engelsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. Du trenger Adobe pdf reader eller tilsvarende for å kunne lese dokumentene. Søk etter bruksanvisninger.


Bruksanvisninger på norsk kan lastes ned her. Last ned bruksanvisninger. Takk for at du har valgt vognen ITO fra Alve- ma. Vognen er beregnet for transport av barn med bevegelseshemninger og er konstruert for. For å få mest mulig ut av kameraet, bør . Whirlpools brukerhåndbøker følger med produktet ved levering.


Du kan også laste ned bruksanvisningen her. Ved å søke kan du finne bruksanvisninger både for nye og eldre modeller av apparatene. På denne siden kan du finne en oversikt over de bruksanvisningene vi har på andre språk. If you looking after manual in another language, . Vi holder på å oppdatere vårt system for håndtering av bruksanvisninger. I overgangsfasen opplever vi at enkelte bruksanvisninger ikke er tilgjengelige online.


Har du rotet bort din bruksanvisning eller vil du lese mer om en vare før du kjøper den?

Finner du ikke det du leter etter kan du prøve å søke i våre andre bibliotek. EØS -avtalen og implementert i norsk lovgivning gjennom forskrift . Du finner riktig bruksanvisning ved å skrive inn serienummeret for . Finn manualen til Electrolux-apparatet ditt her. Vennligst bruk feilsøkeren vår hvis du skulle oppleve et problem med apparatet. I nettbutikken vår finner du .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg