tirsdag 28. august 2018

Reparasjon gummibåt

Reparasjon og liming av gummibåt. Det skal ganske mye til før det går hull på en pongtong og vanligvis trenger man aldri å lappe en båt i hele dens levetid. Gjør det selv: Slik reparerer du gummibåten Lapp, lim og Aceton.


Det er hva du trenger for å reparere et hull i en PVC- gummibåt. Aquasure og tettemiddel til lekkasje eller hull i gummibåt - vi har lapp, duk.

PVC -lim type 1-komponent for raske og enklere reparasjoner av all PVC-duk. Tromøya i Arendal, - har reparert alt av RIB- og gummibåter i over år og har et stort lager av reservedeler (både nye og brukte), reparasjonsduk, lim og . Fikk en flerre (ca 20cm) i min Zodiac. Alt var klart og skulle blande lim.


Flere resultater fra baatplassen. Bufret Lignende Vi har lang erfaring med reparasjon og evnt. RIB og gummibåter Kontakt oss for nærmere informasjon og tilbud.


Lapp og lim tilhører større reparasjoner.

Les utvidet informasjon om maling, vedlikeholdsprodukter og tettemidler til gummibåt i både PVC og Hypalon på våre . Regner med at det er ordentlig gummibåt du snakker om og ikke en av. Kom innom i butikken for å se vårt store utvalg i Zodiac gummibåter. Vår serviceavdeling har bred kompetanse på service og reparasjoner av alle . West System Norge AS er Norges største og ledene utsalgssted for solide, bruksvennlige og prisgunstige båter, motorer, kajakker og kanoer. Flytende vannbasert latexmaling til reparasjon av gummibåter , strandleker og lignende.


Weaver Toggler innvendig festemutter. Påhengsmotorer og større glassfiberskader repareres av autorisert verksted i Stavern eller . Gulvplater og tofte av tre. Våre båt-mekanikere har bred erfaring innen sevice, reparasjon og tekniske. Gummibåt i PVC fra SilverMarine.


Praktisk reparasjonssett som kan brukes for å reparere mindre hull i lineren. Fungerer godt til reparasjoner både under vann og på tørre overflater over vann. Designet for små eventyr på mindre sjøer, elver og kanaler!


Mål: oppblåst L49xBm, sammenbrettet L05xB52xDm. Transparent reparasjonsmasse for reparasjon , vanntetting og en rekke andre formål. Perfekt til tetting og reparasjon av regntøy, gummistøvler, gummibåt og .

Falkensten Båthavn er en liten båthavn med plass til litt over 1båter. Vi måler plassene senter senter, det. Lang erfaring med alle typer reparasjoner av RIB- og gummibåter.


Rib er en forholdsvis ny type gummibåt som er spesielt utsatt for skade. Her i Norge er det store temperatursvingninger i løpet av et . Dette kjennetegnes av høy elastisitet etter herding, . Den flytende latexen helles inn. Rhino RIB II er den perfekte jolle.


Enkel reparasjon og utskifting med avtagbar pontong. Zodiac den aller største produsenten av oppblåsbare gummibåter og RIB.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg