tirsdag 28. august 2018

Ventil mc dekk

Gjør arbeidet lettere både ved kontroll av lufttrykk og luftpåfylling. Standardstørrelse: Ø 1mm. Etter nermere sjekk av dekk hadde de ikke satt merket på dekk overens med ventil heller.


Ventiltrekker Levers Parvis. Så vi durte innom en mc forhandler på vei hjem. Hvordan fylle luft i dekket?

MC og garasjeprat › Verkstedet. Og hva koster eventuelt noe slikt hos den gjengse dekksjappe ? SPORTS VENTIL Ø15MM FOR PERS. Bilde av EHA 55 MC VENTIL Ø3-6. Merkevarer fra de største produsentene til din mc , moped eller atv.


Varenummer: VALVE TUL RUBBER Kategorier: Tilbehør dekk , Dekk. Oslos største motorsykkelbutikk. Vi har nye og brukte motorsykler, mopeder og scootere.


Autorisert verkste stort utvalg av deler og utstyr.

Pakke à 1stk (TÜV Godkjent). MC - dekk er dyrt og det er ikke alltid like trivelig å bla opp tusenvis av kroner. I tillegg til å beskytte ventilene , kan ventilhettene fungere som en . Riktig lufttrykk gir sikrere kjøreegenskaper og bedre dekkøkonomi. Motorsykkeldekk : Slange til motorsykkeldekk. Har hørt at det skal være mulig å bytte ventiler på vanlige bildekk uten noe.


Vi fører kjente merkevarene innen dekk og felg og har både størrelse og bredde i vårt. Dekk , slanger og skjermer. Og en hel haug av fossile biler (og mope MC , ATV, traktor), alt fra Ligier Ambra til . Universal TPMS Dekktrykkssensor - kodet til din bil TPMS CUB Unisensor Leveres ferdig programmert til din bil Pris er for sett med stk. R4F MC butikk og verksted for alt som har med roadracing og MC -kjøring på. PS, Montering av nye dekk - ikke kjøpt hos oss koster 10- pr.


Det ene dekket mitt lekker så fælt, og jeg har funnet ut at det lekker rundt der hvor ventilen sitter. Kan merke det med fingrene. Selv om det blir mer og mer vanlig med slangeløse dekk (TL), finnes det fortsatt mange hjul med slanger. Ved behov vulker vi også på ny ventil.


Dekktrykk sensor, lufttrykk sensor, dekk trykk sensor, luft trykk sensor. Reparasjonsstrimler for slangeløse dekk 10cm (stk). Det er dekklåsen du har funnet, den er der for å låse dekket til felgen slik at felgen ikke roterer inni dekket og river av ventilen osv.

Skru mutteren nesten av slik at . Underkategori II: Generelle spørsmål angående dekk. Den automatiske luftrykk-kontrollen fungerer ved en spesiell dekkventil med sensor. A MC Snap-In ventil 90grader Ø 15.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg