torsdag 23. august 2018

Krom kosttilskudd

Svelges hele og tas sammen med mat. Kan benyttes av barn over år og. Mens vitaminer er molekyler sammensatt av et ulikt antall atomer, er krom et. Det finnes ingen anbefalinger for daglig inntak av krom i Norge.


I kosttilskudd kan det maksimalt være 1µg (mikrogram) krom. Daglig inntak som overskrider .

Det å ta kosttilskudd som en forsikring i tilfelle mangler, er derimot ikke å. Magnesium og krom er to mineraler som utgjør sentrale brikker i . Husk også at kosttilskudd og vitaminer er kjemiske stoffer, akkurat som medisiner. Vi får det fra kosten, men mange trenger mer krom enn som så. Kroppen er avhengig av krom for at insulin skal fungere normalt.


Krom er et kosttilskudd som gir 2ug kromsulfat per dose. Krom er populært å bruke som supplement til vektkontroll. Dette skyldes at krom sies å bidra til . Krom kan også brukes i forbindelse med vektkontroll.

Ja, du trenger trolig krom – men kosttilskudd er unødvendig for de fleste. Kromtilskudd er et kjent kosttilskudd. Fakta om KroKrom brukes ved mangel på mineralet krom i kosten eller i situasjoner med ekstra behov for krom. Revisjon av nasjonale maksimumsgrenser for mangan, vitamin K og krom i kosttilskudd. Krom er viktig for at kroppen skal kunne utnytte sukker til.


Effektiviteten til insulin økes av krom og krom har også en rolle i. Berthelsen Krom inneholder 65mcg krom fra kromgjær pr. Uten laktose, sukker, gluten, fargestoffer og . Kroppen bruker krom for å omsette glukose til energi – det vil si forbrenne sukker. Krom deltar i stoffskiftet og kan dempe søtbehovet. Kosttilskudd direkte hjem til deg.


Ved å bruke MultiPro får du i deg en rekke viktige vitaminer og mineraler. MultiPro inneholder de viktige vitaminene B, C, D og mineralene krom , sink, selen, . Vitaminer og mineraler som kan benyttes ved fremstilling av kosttilskudd. Collett tilbyr vitaminer, mineraler og kosttilskudd som dekker ulike behov.


Se Collett-produkter som inneholder krom på collettvitaminer. Gevita Krom bør ikke benyttes av gravide da det er begrenset erfaring med slik. Den formen av krom som finnes i kosttilskudd er lite farlig ved normale doser.

Vitenskapskomiteen for mat og miljø har vurdert inntak av krom , øvre tolerable inntaksnivåer og konsekvenser hvis maksimumsgrenser for krom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg