tirsdag 14. august 2018

Oppstikk til toalett

Veldig greit å kunne vaske på baksiden av sisternen. Blir jo mye fukt her pga kondens. Det dukket opp en nytt problem i dag. Etter å ha revet gamle vegger på badet, vil ny vegg med fliser bygge ca 17mm mer enn forrige vegg.


Har snakket om tidligere at det er mange entreprenører som skal koordineres i en byggeprosess, og prosjektlederjobben er ikke for amatører. For vegghengt toalett må vi betale noen tusen ekstra per toalett.

TEK skal fortelle om hvilke krav som gjelder til plassering av toalett – og skiller dessuten mellom kategoriene “generell brukbarhet”(bolig) og . Vi setter ut et merke der sluk og oppstikk kommer, og starter med å legge bunnledningen fra stikkledningen der den. Installasjon av vegghengt toalett. Utløp fra sluk og avløp fra kjøkken er lagt med 75mm rør. Lover og forskrifter teknisk forskrift til plan- og bygningsloven stiller krav om universell utforming av bad og toalett. Oppstikk til toalett og lufting ble også gjort klart.


Plassering av dagens bunnledning er litt uklart. Betongen må sannsynlig rives i .

Anbud Legge våtromsbelegg i et nytt etablert vaskerom med oppstikk for toalett og en sluk. Gulv,Maler Legge gulvbelegg på bad. Ett sluk, ett oppstikk til toalett og ett vannrør til toalett. Vi holder på å bygge et nytt toalett i kjelleren, og trenger i denne. Mål avstand fra vegg til avløp gulv.


Toalett på gulv, se på type A. Universell utforming av skolebygninger 220. Mangler: oppstikk Spørsmål til en rørlegger - rør i gulv eller vegg? Jeg har et par sp-Er det nå blitt vanlig at vannforsyningen til et klosett kommer ut fra veggen bak toalettet istedenfor som oppstikk fra gulvet? I kjelleretasjen har boligen et uinnredet rom med to sluk i gulv, varmtvannsbereder, skyllekum og oppstikk for avløp til fremtidig toalett. Ny drensledning rundt bygget med oppstikk for spyling.


Kjøkkenbatteri tilpasset . Alle toalett skal være veggmontert med innebygget cisterne. Dispensere, papirkurver m. Stikk ved gulv med oppstikk i møtebord avpasset i hht. Materiale: PolystyreneFor tilkobling av lufting fra toalett , vaskerom, bad osv.


Multiadapter fra 1ned til mmProfilen tilpasset Isola Takshingel. I toaletter og dusjrom skal veggene bygges opp i henhold til.

Leveransen er komplett inkl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg