torsdag 17. september 2015

Bengalakk bruksområder

Se hva kreative sjeler på Instagram har brukt vidunderlakken til – her er noen av våre favoritter. Med bengalakk kan du fornye nesten hva du vil – i all verdens farger! BENGALAKK SPRAYLAKK UNIVERSAL.


Bengalack Universallakk er værbestandig og har god vann- og kjemikaliebestandighet. Bengalack assosieres med modellfly og sykler, men Jotun foreslår å male de gamle trestolene i friske, blanke farger og sette dem ut.

En gammel og litt traust kommode ble blank og trendy med hvit bengalakk. Er du dristigere, kan du velge skarpere farger. Bengalack og Spray får du i varianter for alle bruksområder : Rett på rust. Denne kan du bruke på alt av ting og møbler av metall, for eksempel . En alkydlakk som gir en hard og slitesterk overflate. Relevante, identifiserte bruksområder for stoffet eller blandingen, og ikke-anbefalt bruk.


Bengalack Aluminiumsmaling er værbestandig og har god vann- og kjemikaliebestandighet. Bengalack Matt kan benyttes som sistestrøk på Bengalack Metallgrunning .

Benyttes på landbruksredskaper . Bruksområder :innvendig og utvendig som dekkstrøk på metall, tre og . Sprayen gir en flott, har blank og slitesterk overflate. Kan fint brukes på overflater av skjellakk. Har også mange andre bruksområder.


Belegg: Bengalack Metallgrunning Arcanol er en meget værbestandig. Quick Bengalack Metallgrunning (Arcanol) er en værbestandig. FLUKT er moden for et aldri så lite skjønnhetsløft. I den forbindelse blir det snakk om å male om hele båten utvendig. Mangler: bruksområder Guide til grunning – før maling - Male inne - ifi.


Men egner det seg også til andre bruksområder ? Hva med treverk og mer huslige gjenstander? LES OGSÅ: Sett farge på hvitevarene . Den er malt med Bengalakk. Om du klikker deg inn på intressante objekter der kan du finne endel info.


Farger: finnes i rø sort, hvit, sølvgrå, blå, gull og mørkgrønn.

Denne typen stol har inspirert mange fabrikk-designere til å forsøke å skape et monster med så mange bruksområder som man overhodet kan . Miljødirektoratet legger vekt på at disse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg