tirsdag 22. september 2015

Silikonslanger torshov

Max trykk: BAR Max temperatur: 2Celsius. Egnet til ladeluft, vann og kjølevæske. I drift not because it`s the fastest way around a corner, but because it`s the most exiting way - Keiichi Tsuchiya. Jeg brukte eksosrør fra Biltema og silikonslanger fre torshov bilrekvisita. Redningen ble torshov samme dag B) takk for tips!


Ingen produkter i handlekurven.

Torshov bilrekvisitta har mye slikt. Tenkte å bruke silikonslanger for å lage en ny slange. Hadde en prisliste her men skal se om jeg ikke finner den senere. Da lurer jeg på om det bare er å bytte til silikonslanger og hvilken. Så om du har torshov , mekonomen eller lign der så er du nok i boks alt.


Gavekortet benyttes som ett vanlig kort i butikk og nettbutikk. Heldigvis hadde jeg en del silikonslanger i ymse tykkelser og jaggu et gammelt thrumometer. Thrumometeret har jo så smale utganger at vi . Er vanlige silikon slanger.

Ta av den du har, mål innvendig. Finn en som passer og bytt 1-winking. Upptil - LAVERE PRIS og HURTIG LEVERING av Kvalitet til lave priser-deler hos Bsbildeler. Error 5Backend fetch failed. Brukte aluminiumsrør og silikonslanger fra torshov , bare å si ifra hvis noen vil vite eksakt hvilke bend som ble brukt!


Ser at mange legger rørene . Silikonslange mener jeg skal funke godt til sprettert. Kanskje de har på clas ohlson eller torshov. CELL-teknologi tar vekk svetten fra kroppen, og hjelper til å holde deg tørr og komfortabel.


Isåfall må man vel ha den blå silikonslange hvis ikke annet kan brukes. SS: den slangen bør du ha der kanskje torshov bilrekvisita har sånn blå silikonslange som passer. Hvis det er i nærheten av turboen må du bruke silikonslanger det er det eneste som . Gummi er ikke veldig glad i varme. Den er å få i forskjellige dimmensjoner på f. Rørleggeren har gått berserk, silikonslanger for mange tusen kroner her. Spesifikasjoner Farge er blå 5mm tykkelse lags fletting Arbeids temperatur -40° C til 240°C Arbeids trykk 0. Mpa (3-9bar) Tåler olje, vann, luft.


Teknologien gir kåpene lav vekt samtidig som de gir maksimal beskyttelse. Spør her siden lite folk på Honda forumet har peil på silikonslanger.

Jeg kappet plastrøret før de gamle ventilene og benyttet 8mm silikonslange utenpå plastrøret som ble festet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg