mandag 14. september 2015

Dab radio på 12 volt

Etter overgangen til digital radio i Norge er det mange som må oppgradere radioen på. Det finnes et utvalg DAB -radioer som kan brukes på volt , men spør . DAB radio med bluetooth og stereolyd for 12V. Mulighet for vanlige eller oppladbare batterier . Elegante 12V DAB bordradioer med trekasse trukket i skinn (alternative farger).

Kan benyttes på 12V eller 230V samt kobles til ekstern . Direkte volt drift Radioen kan driftes direkte på volt. I solcelleanlegg er dette svært viktig for lavt strømforbruk. Egnet volt kabel kan kjøpes separat.


Under ser våre radioer som vi personlig har bekreftet at går på Volt og kan brukes på hytte eller med. Du vil sikkert ha med deg en radio på hytta? Vil du ha cd-spiller også?


Er det noen som vet om en DAB - radio som kan kobles opp til et 12V solcelleanlegg?

Sjekk tilgjengelighet og leveringstid på Radio hos de ulike nettbutikkene som selger Radio dab 12v , . Studien viser at DAB - radioene var mer energieffektive enn. Selv om det er ganger mer enn FM- radioen er det fortsatt ganske lite til å være en DAB - radio. Endelig er 12v kabel for POPradio tilbake på lager.


Den smarte kabelen sørger for at du kan få radio og annen underholdning fra hele verden inn på hytta, . Innlegg om 12v skrevet av radiobutikken - landets bredeste utvalg i radio. De finnes med og uten batteri og noen er også forberedt for 12V -anlegg dersom det. Skal du kjøpe en DAB - radio til hytta, kan det hende du bør velge en annen løsning enn til stua hjemme. En ny radio gir deg både bedre lyd og musikkstrømming, her er noen av de beste. Her er hva du bør se etter når du kjøper . Den kan også kobles til 12V.


En utvendig DAB -antenne vil derfor hjelpe for å få inn DAB - radio på hytta. Eventuell V tilkobling fra solcelleanlegg på hytta. Vær obs på at spenning fra . Fra radioapparat til trendy DAB - radio.


Radioen er fortsatt en kjær venn i mange hjem og vi tilbyr derfor et stort utvalg.

Blant ensfargede, mønstrede, nostalgiske . Dette er en dab antenne som kan brukes til det meste da den har ekstern strøm i tillegg til å kunne gi mellom antenne ledningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg