onsdag 16. september 2015

Betonggulv stue

Betonggulv er ikke noe man ser så ofte i boliger, hvis vi ser bort fra kjellergulv. Det er vanligvis forbundet med råbygget, ikke noe man vil ha . Med Mikrosement kan du få betonggulv uten å støpe. Her kan du se hvordan vi sammen med Dekorhuset la Cement Design på gulv, vegger og . Unike betongløsninger på ba kjøkken, i stue og gang.


Det finnes flere gode grunner til å velge gulv i betong , i tillegg til at det ser veldig kult ut!

Lurer på om noen her har erfaringer med slipt betonggulv i bolighus? Vurderer sterkt å få gjort dette. Har fått en overkommelig pris. Visste du at betonggulv nå er et attraktivt alternativ inne i boligen?


Hele første etasje er dekket av betonggulv – diamantslipt med fargepigmenter. Her er en stor stue med utgang til en stor deilig balkong. Det går med tonnevis av mørtel når man skal støpe nytt gulv på badet.


Det fikk familien i Hjelp, vi bygger hus erfare.

Hovedingrediensene er rå betong , glass, epoxy, stål og rør. EGEN WOODWALL: Kjellerstua er ei tv- stue , med prosjektor i taket og bildet på . De siste årene har vi levert slipt og polert betonggulv i flere eneboliger og. Entre, stue , kjøkken og bad har utførelse Platinum, soverom har utførelse Gold.


Innlegg om slipt betonggulv skrevet av lihi77. Merket med Ringmur, slipt betonggulv , støp. Et annet litt kinkig dilemma er peisen i stuen i andre etasje. Løsningen både ser og kjennes svært så naturtro ut, så drømmer du om betonggulv på kjøkkenet eller badet, kanskje en fondvegg i stuen , . Vi hjelper deg med anbud på betonggulv.


Relaterte ord: sliping av gulv, sliping av tregulv, sliping av betong , flytende betong. Vi ønsker et betonggulv i stuen. Montere skyvedør i ny lettvegg mot stue. Få anbud på betonggulv i Drammen. Trendy epoksygulv er perfekt i garasjer - men kanskje også i stuen ? Epoksy må ligge på et dødt underlag (oftest betong ). En bra planløsning, toppet med fornuftig innredning, gjør at leiligheten virker større.


Stue med kjøkken i åpen løsning, ett soverom og ett bad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg