tirsdag 29. september 2015

Sklimatte barn

Badematter med antiskli til bruk i dusj eller badekar. Få til en skikkelig spa-følelse på badet hjemme. Kjøp deilige håndsåper, duftlys, duftpinner, skittentøyskurver og toalettmapper hos oss.


Praktiske antisklimatter som er lurt å legge under tepper, ryer, løpere eller duker slik at ting holder seg på plass der du. Se våre sklimatter og sklibeskyttelse i høy kvalitet til en fornuftig pris!

Tepper som sklir omkring kan være farlige, særlig for barn og eldre. IKEA - PATRULL, Antisklimatte til badekar, I tillegg til at matten er morsom å ha i badekaret eller dusjen, så kan den også hindre at barnet sklir og slår seg. Om sommeren kan barna leke ute hele dagen, og med Exta Lekers store utvalg uteleker og spill for hele familien kan alle leke og kose seg utendørs i sola!


Baby Dan antisklimatte for badebalje og badekar. For sikkerhet i badekaret, dusjkabinettet eller på gulvet. Størrelse er oppgitt i centimenter.


Praktisk matte som holder på plass solbriller, mobiltelefoner og lommebøker på dashbordet. Perfekt for mobilen, MP3-spilleren eller solbrillene.

Antisklimatten av klebrig gummi holder mobiltelefon og andre eiendeler på plass på bilens dashbord. Kjøp Antisklimatte 75x100cGulvmatter hos thansen. Vi tilbyr et bredt sortiment innen leker på nett. Fast frakt kun 4- Rask levering Stort utvalg. Hos Lekmer finnes trygge og populære leker.


Bufret Stort og romslig badekar med praktisk anti- skli matte i bunnen som hindrer barnet mot å skli og en tappeplugg som gjør det enkelt å tømme badekaret. De jeg har sett på ser så små ut. Mye rart man lurer på ja :o ) . Sklimatte Slide Master Frotte X-small.


EKSTRAUTSTYR: Øvert fra venstre: Startkabler, antisklimatte til mobilen,. Lange bilturer kan være en prøvelse både for foreldre og barn. De får hvert år inn flere barn som er døde etter omsorgssvikt. Det er ingen sklimatte i karet. Produkttype: Antisklimatte.


Carwise Antisklimatte for bagasjerommet . Akebrett, kjelke, snømatte. Vi lot niåringene Kasper og Lyra teste Obs-utvalget.

Tenura anti- skli matte for gulv - 6x 4cm. Matten er giftfri og er velegnet som lekematte for barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg