torsdag 17. september 2015

Dusjmatte antiskli

Sklihindrende bade- og dusjmatter og bånd. Antiskli klister som bidra til å hindre at du sklir på et bad eller dusj. Praktisk og nødvendig dusjmatte med anti-skli, for å unngå uheldige uhell på baderommet. Få til en skikkelig spa-følelse på badet hjemme.


Kjøp deilige håndsåper, duftlys, duftpinner, skittentøyskurver og toalettmapper hos oss.

Sklisikker dusjmatte med sugekopper. Antisklimatte som passer godt til både badekaret og i dusjen. Matten holdes på plass av sterke sugekopper . Stå støtt og trygt uten å være redd for å falle.


For sikkerhet i badekaret, dusjkabinettet eller på gulvet. Dusj matte i gummi med sugekopper. Kan brukes i badekar, dusj,. Dusjmatte 54x54cm, sklisikker.

BADEMATTE OSLO SAND 60X90CM ANTISKLI POLY BOMULL. Pleasur antiskli -matte til bruk i dusjkabinett. Doby antiskli -matte til bruk i dusjkabinett. Pleasure antiskli -matte til bruk i dusjkabinett. Ta en titt på vårt brede sortiment av dusjtilbehør til fordelaktige priser!


Vi har alt fra dusjstenger til dusjhyller og mye annet. Sortering Navn Artikkelnr. Navn Rubell antiskli dusjmatte , hvit. Denne dusjmatten gjør at du slipper å være redd for å skli i dusjen. Den har små forhøyninger på overflaten som gir god stabilitet.


Coram Nordic selger baderomsartikler i hele Norge. Spirella Alaska dusjmatte i lys grå, hvit eller blå PVC utførelse. Da jeg må bruke store handklær som dusjmatte blir det veeeldig mye klesvask. De har også nydelige håndklær og dusjmatter i rolige og harmoniske farger av 1. Klar dusjmatte i 1 pvc. Blanco antisklimatte måler 37x78cm og passer bra som badekarmatte, slik at du.


Gjør turen ut av dusjen tryggere og mer behagelig!

Overflaten er fluffy og deilig å tråkke på, mens undersiden er antiskli -belagt slik at du går trygt. De små hotellmattene i ren bomull er fantastisk myke og tykke og må rett og slett bare oppleves.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg